Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΠΑΕ Ξάνθη προκήρυξε το Πασχαλινό της τουρνουά

Η ΠΑΕ Ξάνθη προκήρυξε το Πασχαλινό της τουρνουά

0

Μεταξύ 12 και 14 Απριλίου στο αθλητικό κέντρο Πηγαδίων

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ διοργανώνει και φέτος το Πασχαλινό Τουρνουά Παιδικού ποδοσφαίρου από τις 12 έως τις 14 Απριλίου του 2020 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια που αφορά τρεις διαφορετικές ηλικιακίες κατηγορίες Κ-12, Κ-14 και Κ-16.

Ο  Α.Ο. «Ξάνθη» ΠΑΕ, πρότυπο για όλη  την Ελλάδα σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής και αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και στην ανεύρεση και αξιοποίηση αθλητικών ταλέντων, διοργανώνει αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου με σκοπό να δώσει στους νέους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.

Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού αλλά και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.

Το αθλητικό κέντρο του Α.Ο. «Ξάνθη» ΠΑΕ βρίσκεται στα Πηγάδια (7 χλμ από την πόλη της Ξάνθης) και διαθέτει εκτός από τα δέκα γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα και άλλους χώρους για πολύπλευρες δραστηριότητες (www.xanthifc.gr). Αποτελεί ιδανικό μέρος διακοπών και απόδρασης σε ένα άλλο τρόπο ζωής, με τη μοναδικότητα που προσφέρει και την εγγύηση του ξεχωριστού και της απoλαυστικής διαμονής για κάθε επισκέπτη (www.lechalet.gr).

Οι αποστολές των ομάδων θα διαμείνουν πέρα από το ξενοδοχείο του Αθλητικού Κέντρου Πηγαδίων (Lechalet) και σε άλλα ξενοδοχεία της πόλης.

Κόστος συμμετοχής

Ο Α.Ο. «Ξάνθη» ΠΑΕ έχοντας ως σκοπό το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα των αθλητικών γιορτών ποδοσφαίρου, διοργανώνει το Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου 2020 με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Η συμμετοχή των 95 Ευρώ στο τουρνουά περιλαμβάνει όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό και τέσσερα γεύματα), καθώς και όλα τα οργανωτικά έξοδα.

Για τις ομάδες που συμμετέχουν από όμορους νομούς η το νομό Ξάνθης το κόστος είναι 15 € ανά άτομο και συμπεριλαμβάνει όλα τα οργανωτικά έξοδα καθώς και ένα γεύμα το μεσημέρι της δεύτερης μέρας.

Όλες οι ομάδες θα γευματίζουν και θα δειπνούν στο εστιατόριο του LE CHALET.

Συμμετοχή ομάδων – Κανονισμοί

Κ-16: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 και 2005. Κάθε ομάδα θα δώσει 4 αγώνες (3 αγώνες ομίλου και έναν κατάταξης, συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων επισυνάπτεται). Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα κανονικών διαστάσεων, 11:11, με μπάλες Νο 5, σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 7 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Κ-14: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007. Κάθε ομάδα θα δώσει 4 αγώνες (3 αγώνες ομίλου και έναν κατάταξης, πρόγραμμα αγώνων επισυνάπτεται). Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 80 Χ 60 μ., 11:11, με μπάλες Νο 5, σε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Κ-12: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008 και 2009. Κάθε ομάδα θα δώσει 4 αγώνες (3 αγώνες ομίλου και έναν κατάταξης, πρόγραμμα αγώνων επισυνάπτεται). Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 60 Χ 40 μ. (1/2 γήπεδο στο πλάι), 9:9, εστίες 5μ., με μπάλες Νο 4, σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του οφ σάιντ. Η πλάγια επαναφορά γίνεται κανονικά με τα χέρια.

Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά πιθανά να διαφοροποιηθεί από την οργανωτική επιτροπή ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων. Οι ομάδες σε καμιά περίπτωση δε θα δώσουν λιγότερους από 4 αγώνες και θα ενημερωθούν για οιαδήποτε αλλαγή το αργότερο 15 ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Καταληκτική ημερομηνία για την οριστική συμμετοχή των ομάδων στο τουρνουά ορίζεται η Παρασκευή 13/3/2020

Επιμέλεια Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…