Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επίθεση 7 αδέσποτων σε κορίτσι

Επίθεση 7 αδέσποτων σε κορίτσι

0
adespota

Του δάγκωσαν το πόδι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Το 4ο περιστατικό την ίδια μέρα

 

Κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης από τον πατέρα – Ζητά από τον δήμαρχο να λάβει μέτρα – Κάτι πρέπει να γίνει για να προφυλαχθούν οι πολίτες από τις επιθέσεις αδέσποτων

 

Συνεχώς διογκώνεται το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην πόλη μας και πληθαίνουν οι επιθέσεις σε πολίτες. Το πιο πρόσφατο συμβάν είναι αυτό του Σαββάτου όταν μια ομάδα από αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα και την έστειλε με τραύματα στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Επίθεση αγέλης αδέσποτων σκυλιών σε νεαρή κοπέλα – Τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το συμβάν γνωστοποίησε ο πατέρας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι κινδύνευσε  η νεαρή κόρη του και τραυματίστηκε από δαγκωνιές στα πόδια. Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Καπνεργατών με Λευκίππου και όπως περιγράφει ο πατέρα του κοριτσιού, μια αγέλη από επτά σκυλιά επιτέθηκε στην μικρή και τη δάγκωσαν στο πόδι. Από την επίθεση προκλήθηκαν επιφανειακά τραύματα στο κορίτσι.

Η ανάρτηση του πατέρα:

“Χθες το βράδυ επιτέθηκαν στην κόρη μου 7 σκυλιά στην Καπνεργατών με Λεύκιππου. 7! Ηταν τυχερή και την γλύτωσε με επιφανειακά τραύματα. Για να μη τραβιόμαστε στα δικαστήρια Δήμαρχε μάζεψε τα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στο νοσοκομείο μου είπαν πως είναι το 4ο περιστατικό την ίδια μέρα!! Τα σκυλιά είναι αραχτά μπροστά στο Αμοιρίδιο και επιτίθενται σε περαστικούς και σε αυτοκίνητα. Περιμένω… Το νου σας Άρχοντες!”

Κάτι πρέπει να γίνει για να προφυλαχθούν οι πολίτες από τις επιθέσεις αδέσποτων

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ίδια μέρα έγιναν 4 επιθέσεις! Φαίνεται πως παρότι τηρείται ο νόμος στο ζήτημα των στειρώσεων το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Υπάρχουν αγέλες που κυκλοφορούν σ’ όλη την πόλη και τα σκυλιά αυτά είναι μεγάλα και ιδιαίτερα επιθετικά, γεγονός που ενισχύει την ανησυχία για σοβαρά ατυχήματα. Το Κυνοκομείο που είναι υπό κατασκευή ίσως να συμβάλει στην ύφεση του προβλήματος ωστόσο μια και μόνο δομή δεν είναι ικανή να το επιλύσει,. Πρέπει να αναζητηθούν και άλλες καλές πρακτικές από διάφορες πόλεις της χώρας ή των ευρωπαϊκών πόλεων αλλά και μια καμπάνια ενημέρωσης για τους τρόπους προφύλαξης του κοινού.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…