Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ επισκέπτονται την Ξάνθη

Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ επισκέπτονται την Ξάνθη

0

Σαββατοκύριακο με επισκέψεις και συναντήσεις στα Στενά του Νέστου, τα Αρχαία Άβδηρα και την πόλη

 Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρήσεων Ν. Ξάνθης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , τον Δήμο Ξάνθης , τον Δήμο Τοπείρου και τον Δήμο Αβδήρων, θα φιλοξενήσει πέντε δημοσιογράφους από τον αντίστοιχο ΕΟΤ του Ισραήλ , με αντικείμενο τη τουριστική προβολή του νομού μας .

Πρόγραμμα

-Σαββάτο 10:00 πμ. αναχώρηση από πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης με προορισμό την Σταυρούπολη , όπου στην πλατεία του χωριού στις 10:30 θα γίνει υποδοχή από τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Νικόλαο Ευφραιμίδη , τον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης κύριο Απόστολο Ελευθεριάδη και τους ξενοδόχους της περιοχής .

-Στη συνέχεια , οδική κατάβαση των Στενών του Νέστου με οδηγούς – συνοδούς , τους ανθρώπους της Riverland .

-Στις 14:30 μ.μ παράθεση γεύματος από τον Δήμαρχο Τοπείρου , Θωμά Μίχογλου , στο χωριό Γαλάνη – Τοξοτών .

-Κατόπιν , θα επισκεφτούν την περιοχή των Αβδήρων ( Αρχαία Άβδηρα) όπου θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αβδήρων κύριο Γεώργιο Τσιτιρίδη .

-Στο τέλος , θα γίνει περιήγηση στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης , και ξενάγηση σε όλα τα εβραϊκά ακίνητα , από τον Διδάκτορα Ιστορίας Dr Δημήτρη Κασαπίδη .

-Στη συνέχεια θα βρεθούν με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ωστόσο θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα λόγω της ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

-Καθόλιν την διάρκεια της παραμονής και ξενάγησης στο Νόμο μας , θα συνοδεύονται από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , κύριο Αθανάσιο Τσιόνη .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τραγικός θάνατος ξανθιώτη σε λατομείο του δήμου Νέστου

Ο άτυχος 40χρονος χτύπησε στο κεφάλι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες   Τραγικό θάνατ…