Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χαμένοι Πανιώνιος και Ξάνθη από το 0-0

Χαμένοι Πανιώνιος και Ξάνθη από το 0-0

0

Δίκαιο το αποτέλεσμα για ένα πολύ μέτριο παιχνίδι

Πανιώνιος και Ξάνθη «κόλλησαν» στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς που πολύ λίγα προσέφερε σε θέαμα και ουσία σε ένα άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας του γηπεδούχου. Το αποτέλεσμα είναι μεν δίκαιο, ωστόσο ο ένας βαθμός που πήρε η κάθε ομάδα δεν συμβάλει στην επίτευξη των στόχων τους. Οι μεν γηπεδούχοι βρισκόταν τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναιτωλικό, ενώ η Ξάνθη κυνηγούσε την 6η θέση των πλέι οφ.

Ήταν ένα παιχνίδι άνευρο, χωρίς επιθετική διάθεση από καμία ομάδα, που ναι μεν ξεκίνησε σχετικά καλά το πρώτο 25λεπτο, με δομημένες επιθέσεις και πάνω από 3-4 εναλλαγές της μπάλας για τις δύο ομάδες, όμως πάλι το αποτέλεσμα ήταν «μηδέν».

Από εκεί και μετά, τα φάουλ, τα λάθη, οι βιαστικές πάσες και τελικές ήταν το «μενού» του αγώνα, ο οποίος στο συντριπτικό του ποσοστό παίχτηκε γύρω από τη μεσαία γραμμή, με τις δύο ομάδες να πλησιάζουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Αυτή η άσχημη εικόνα κυριάρχησε από το 25′ ως και το φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ στην επανάληψη η Ξάνθη ήταν αυτή που κυκλοφόρησε λίγο καλύτερα τη μπάλα, αλλά χωρίς ουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη ομάδα ισορρόπησε το ματς ως προς τις τελικές, με τον Πανιώνιο να έχει τον πρώτο λόγο στο πρώτο, αντίστοιχα, όμως είτε ο Κότνικ επενέβη στις λίγες φορές που χρειάστηκε, είτε οι παίκτες του Παράσχου αστόχησαν. Το τελευταίο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς καμία φάση αφού και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ιδέα της ισοπαλίας και του ενός βαθμού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας,Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κόρμπος (79′ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Τσιλούλης (85′ Γρίβας),Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (89′ Σίντι Αλι), Αραμπούλι

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα, Μπαριέντος (27′ λ.τ. Μουλέν), Καμαρά, Τερκί, Στάρτζεον (85′ Φοσέ), Εντουάρντο. Τζουρίτσκοβιτς (71′ Ντε Αμορίμ), Κάστρο

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …