Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απορρίφθηκε το αίτημα για αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Superleague

Απορρίφθηκε το αίτημα για αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Superleague

0

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για την Κυριακή – Θα απουσιάζει λόγω καρτών ο Κάστρο

Απορρίφθηκε το αίτημα των τριών ΠΑΕ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου και ΑΕΛ για αποβολή των ΠΑΟΚ και Ξάνθη, λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια για τη σύνθεση της ΕΕΑ στην υπόθεση περί πολυϊδιοκτησίας.

Υπέρ της αποβολής εκτός των τριών ΠΑΕ που κατέθεσαν το σχετικό αίτημα, ψήφισε και ο Άρης, ενώ κατά ψήφισαν εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, οι Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Βόλος.

Από κει και πέρα, οι ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ατρόμητος ψήφισαν πως το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι όχι να πάρουν τέτοια απόφαση οι υπόλοιποι εταίροι της Super League..

Από την ψηφοφορία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, λευκό όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ψήφισε η ΕΠΟ, ενώ απούσα από το ΔΣ ήταν η Λαμία.

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική

Η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1. Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του στην προπόνηση της Τετάρτης ανέβασαν τους ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ταχυδύναμης και τακτική. Τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του ενώ για την αναμέτρηση της Κυριακής (19:00) δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματίας Κάστρο που συμπλήρωσε στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ατρόμητο 4 κίτρινες κάρτες.

Διαιτητής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητή VAR τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (ΕΠΣ Ζακύνθου).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…