Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αποκατάσταση υποδομών της Σταυρούπολης με 843.000 ευρώ

Αποκατάσταση υποδομών της Σταυρούπολης με 843.000 ευρώ

0

Τσιλιγγίρης και Τσέπελης συνάντησαν τον υπουργό Υποδομών στην Αθήνα

 Ευχαριστίες από το δήμαρχο προς τον τοπικό βουλευτή και ικανοποίηση για τη δρομολόγηση ενός έργου με «πολλαπλασιαστικά», όπως είπε, «οφέλη για το δήμο»

«Με τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη να ενεργοποιεί τις διαδικασίες στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και να συμβάλλει στα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση της συνάντησης  του  Δημάρχου Ξάνθης  κ. Μανώλη Τσέπελη με τον  Υπουργό  κ. Κώστα Καραμανλή για την Ξάνθη,  ολοκληρώθηκε η διάθεση 843.000 ευρώ από το Υπουργείο για τη Σταυρούπολη του Δήμου Ξάνθης». Αυτό ανακοίνωσε η δημοτική αρχή σχετικά με τον πόρο, που θα έχει προορισμό την υλοποίηση του έργου «Αποκαταστάσεις υποδομών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης  Δήμου Ξάνθης».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης αμέσως μετά την υπογραφή της  δέσμευσης των 843.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου και τη διάθεση της ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασης, στον Δήμο Ξάνθης,  δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και όλους του υπαλλήλους, έναν προς έναν,  που εμπνεύστηκαν από την προοπτική που δίνουμε για το αύριο και εργάστηκαν σκληρά, με αίσθηση ευθύνης προς τους πολίτες και την περιοχή και καταφέραμε να καταθέσουμε ολοκληρωμένα και εμπεριστατωμένα τα αιτήματα μας στο Υπουργείο για τη Σταυρούπολη της Ξάνθης. Ευχαριστώ τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη που ενεργά υποστήριξε τις προτάσεις μας για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και τους συνεργάτες του,  που αγκάλιασαν τα αιτήματά μας με αμεσότητα, αποδεικνύοντας ότι  το ενδιαφέρον τους για την ακριτική περιοχή μας είναι υψηλό και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας ουσιαστικό και ωφέλιμο για όλους τους Ξανθιώτες. Υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις το Δημόσιο Συμφέρον και θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να καταθέτουμε προτάσεις, να υποστηρίζουμε πολιτικές, να παράγουμε αποτέλεσμα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι  η υπεύθυνη και τεκμηριωμένη άποψη για την ανάπτυξη της Ξάνθης και των πολιτών της  θα επιβραβεύεται από τα Υπουργεία της Κυβέρνησης, εξασφαλίζοντας κονδύλια για το αναπτυξιακό μέλλον  της περιοχής μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΜΘ: Τα πιο λίγα πήραν οι δήμοι της Ξάνθης για τη χρηματοδότηση του ενεργειακού κόστους

Οι δήμοι της Ξάνθης έλαβαν από το ΥΠΕΣ συνολικά σχεδόν 500.000 ευρώ, ενώ στους άλλους νομο…