Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αποχαιρέτησε τα όνειρα για εξάδα η Ξάνθη

Αποχαιρέτησε τα όνειρα για εξάδα η Ξάνθη

0

Άλλη μία κακή εμφάνιση χωρίς γκολ για την ομάδα

Άλλη μία άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Ξάνθη είχαμε την Κυριακή στην Αθήνα, με το 1-0 από τον Ατρόμητο να βάζει ουσιαστικά τέλος στα όνειρα της τοπικής ομάδας για την εξάδα, αν και μαθηματικά υπάρχουν κάποιες ελάχιστες πιθανότητες. Το ζητούμενο βέβαια είναι αν αξίζει αυτή η ομάδα να μπει στις έξι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Και η απάντηση είναι μάλλον όχι. Δεν είναι δυνατόν να κυνηγάς την εξάδα και να μην μπορείς να βάλεις ένα γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές, και να παρουσιάζεις αυτή την άσχημη εικόνα στο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος που είχε να δει νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, και να βάλει γκολ εδώ και εννέα αγωνιστικές (!)  και τα κατάφερε με την Ξάνθη. Έτσι βρέθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, να έχει βλέψεις για εξάδα, ενώ η τοπική ομάδα βουλιάζει κάθε αγωνιστική και περισσότερο καθώς έχει να δει νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές.

Ο Σάββας Παντελίδης, παρέταξε την ομάδα του με επιθετική διάταξη 4-3-3, πιστεύοντας στη νίκη ενώ ο Γιώργος Παράσχος, κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Αμπάντ ήταν στο τέρμα, έχοντας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπαξεβανίδη, Καρασαλίδη, Κασάδο, Σόσα. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Τέρκι, Μουλέν, δεξί εξτρέμ ο Σρτάρτζεν, αριστερό ο Ντε Αμορίμ και δεκάρι ο Εντουάρντο. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κάστρο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν μόλις δύο φάσεις δείχνοντας μεγάλη αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι, εκτός από τη φάση του γκολ, ενώ η Ξάνθη είχε την κατοχή.

Στο 30΄ ο Γκάλο έκανε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, ο Ανδρούτσος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Αμπάντ για το 1-0. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η αναμέτρηση επέστρεψε στην εικόνα που είχε τα προηγούμενα λεπτά, με μοναδική αλλαγή το γεγονός πως ο Ατρόμητος πλέον είχε την κατοχή κι όχι η Ξάνθη.

Η Ξάνθη απείλησε ελάχιστα στο παιχνίδι, μιας κι ο Κάστρο ήταν σε κακή μέρα και δεν δημιούργησε καμία απειλή για τον αντίπαλο. Το ίδιο άσχημη εμφάνιση και για τον Μπαξεβανίδη που κρέμασε την ομάδα στη φάση του γκολ.

Συνεπώς δίκαια χάθηκε το παιχνίδι και οι ελπίδες για εξάδα.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος, Στρούγγης, Ρισβάνης, Χάρισης, Μπουσουλάτζιτς, Ανδρούτσος (88′ Μπαένα), Ντε Πο (74′ Ούμπιδες), Ραμπέλο (46′ Ενσικουλού), Μανούσος

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (76′ Ντουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (69′ Φοσέ), Σόσα, Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον, Κάστρο, Ντε Αμορίμ (50′ Μπαριέντος), Τέρκι

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…