Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Άλλοι άνθρωποι» με μια κοινωνική κουζίνα αλληλεγγύης και ενότητας

«Άλλοι άνθρωποι» με μια κοινωνική κουζίνα αλληλεγγύης και ενότητας

0

Δράση προσφοράς στην Ξάνθη διοργάνωσε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξάνθης «Βάτραχοι»

 Μια κατσαρόλα, λίγα λαχανικά , λίγο κριθαράκι, λίγο αλάτι, πολλή αγάπη και πολλά χαμόγελα! Αυτά είναι τα υλικά για τις 120 μερίδες που μαγειρευτήκαν τη Δευτέρα , από «έναν άλλον άνθρωπο» τον κυρ Κώστα, και δόθηκαν στους συμπολίτες μας.

Πρόκειται για τη δράση που διοργάνωσε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξάνθης «Βάτραχοι». Στην κεντρική πλατεία μαγείρεψαν, γνωρίστηκαν, αντάλλαξαν απόψεις, έφαγαν μαζί προκειμένου να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης και προσέγγιση των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.

Τα μέλη των Βατράχων που συμμετείχαν στη δράση ανέφεραν: «Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την προσφορά και την παρουσία σας και που όλοι μαζί γίναμε «άλλοι άνθρωποι» … Μόνο χαρά για τέτοιες γνωριμίες με τέτοιους Ανθρώπους σαν τον κύριο Κώστα».

Ο «Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους» συνέχισε το ταξίδι του με στάση χθες στην Καβάλα και σήμερα, Τετάρτη στη Δράμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…