Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υπερήφανος ο δήμος Ξάνθης για την πρόταση στην κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Υπερήφανος ο δήμος Ξάνθης για την πρόταση στην κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

0

Δήλωση από τη δημοτική αρχή

Με δήλωσή της η δημοτική αρχή της Ξάνθης εκφράζει την ικανοποίησή της και τα αισθήματα υπερηφάνειας για την πρόταση του πρωθυπουργού στην κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, με καταγωγή από τον τόπο μας, να υπηρετήσει το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει: «ο Δήμος Ξάνθης  δηλώνει υπερήφανος, για την πρόταση στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας,  την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, με καταγωγή από την Ξάνθη και μάλιστα από την ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή της Σταυρούπολης.

Η Δημοκρατία, η Ελλάδα και η Πρόοδος, είναι γένους θηλυκού και σε προοπτική υπέρβασης, η κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, θα είναι η πρώτη γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της χώρας, με πολλούς και  ουσιαστικούς συμβολισμούς.

Η Ξάνθη, η Σταυρούπολη, όλοι οι πολίτες αισθάνονται ότι, ένα δικό τους παιδί που έχει εδώ και δεκαετίες ξεχωρίσει και διακριθεί, θα αποτελέσει και πάλι, σημείο αναφοράς για τη χώρα, δίνοντας ταυτόχρονα το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής που τιμά, αναφέροντας διαχρονικά, η ίδια, ευδιάκριτα στο βιογραφικό της, τον τόπο καταγωγής της».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανασκευάζει ο Αθανασίου, κάνοντας λόγο για παρερμηνείες

Τονίζει ότι ουδέποτε αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως …