Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θερμή υποδοχή της νέας διοικήτριας στο νοσοκομείο Ξάνθης

Θερμή υποδοχή της νέας διοικήτριας στο νοσοκομείο Ξάνθης

0

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα της η κα Έλενα Ροφαέλα

 

Ξεναγήθηκε σ’ όλα τα τμήματα και είχε συνάντηση με γιατρούς, στελέχη και προσωπικό αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της ως διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης η κα Έλενα Ροφαέλα μετά την ορκωμοσία της στις 3 Ιανουαρίου. Η ίδια προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.: «Με την χθεσινή ορκωμοσία μου ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ενώπιον του διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Τσαλικάκη, ξεκινά ένας νέος κύκλος γεμάτος ευθύνη αλλά και σχεδιασμό για μια σύγχρονη και διευρυμένη υγειονομική κάλυψη των κατοίκων του νομού μας.

Προτεραιότητα μου σε αυτή τη δύσκολη αποστολή θα είναι η προώθηση ενός ασθενοκεντρικού μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου, η ορθή οικονομική διαχείριση και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Κικίλια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να δηλώσω ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για το Νοσοκομείο της Ξάνθης που χρήζει ιδιαίτερης υποστήριξης και φροντίδας από όλους μας».

Θερμή υποδοχή και άριστες εντυπώσεις της νέας διοικήτριας από τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου

Την πρώτη ξενάγηση, ενημέρωση και συνάντηση με γιατρούς και το προσωπικό  του νοσοκομείου είχε η κα Ροφαέλα το πρωί της Τρίτης 7 Ιανουαρίου. Μιλώντας στο «Ε» για τις πρώτες εντυπώσεις ανέφερε πως ήταν άριστες και πως της έγινε μια πολύ θερμή υποδοχή από όλο το προσωπικό γεγονός που θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με στόχο  την επίλυση των προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου: «Ξεναγήθηκα σ’ όλα τα τμήματα και συνάντηση με όλα τα στελέχη. Αποκόμισα άριστη εικόνα για την σοβαρότητα, την ευθύνη και την προσήλωση που επιδεικνύουν σ’ όλα τα επίπεδα για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου προς όφελος της κοινωνίας. Είναι πολύ θετικό το κλίμα, θα συζητήσουμε, θα συνεργαστούμε θα θέσουμε στόχους και θα επιλύσουμε τα προβλήματα με σωστό σχεδιασμό» σημείωσε η κα Ροφαέλα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…