Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σήμερα εξετάζεται στην ΕΕΑ η καταγγελία του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Σήμερα εξετάζεται στην ΕΕΑ η καταγγελία του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ-Ξάνθη

0

Σήμερα το πρωί στις 10.00, θα αρχίσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η διαδικασία για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί έμμεσης σχέσης της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Συνολικά οκτώ δικηγόροι από όλες τις πλευρές αναμένεται να βρεθούν στην ΕΕΑ για να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ΠΑΕ Ξάνθη θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρός της Γιώργος Στράτος που τυγχάνει να έχει και δικηγορική ιδιότητα, ενώ το παρόν θα δώσουν και οι, Χάρης Δασκαλάκης, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό στην προηγούμενη συνεδρίαση, καθώς και ο δικηγόρος Αλεξανδρούπολης και καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Κομοτηνής Χρήστος Δετσαρίδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τους νομικούς της συμβούλους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να παραστεί και ο Μάκης Γκαγκάτσης που τυγχάνει επίσης δικηγόρος.

Την νομική υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν αναλάβει οι Γιάννη Χατζησαββάογλου και ο Δημήτρης Καρπετόπουλος. Το παρόν θα δώσει και ο Αλέξης Κούγιας τόσο με τη δικηγορική του ιδιότητα όσο και με αυτήν του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, προκειμένου να κάνει πρόσθετη παρέμβαση κατά της Ξάνθης και υπέρ ουσιαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν αποκλείεται κάποια άλλη παρέμβαση από άλλη ομάδα, αν αποφασιστεί να αναβαθμίσουν την εκπροσώπησή τους κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…