Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Προσφορές αλληλεγγύης από τους αστυνομικούς της ΠΑΜΘ

Προσφορές αλληλεγγύης από τους αστυνομικούς της ΠΑΜΘ

0

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από όλες τις Α.Δ. Στην Ξάνθη τα είδη προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης

Η Ελληνική Αστυνομία, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας συγκέντρωσε διάφορα είδη και δώρα, τα οποία προσέφερε σε ιδρύματα και φορείς της περιφέρειας μας για την ενίσχυση τους, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου. Την προσφορά των ειδών πραγματοποίησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…