Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Με βραβεύσεις, ευχαριστίες και κέφι η κοπή πίτας της ΕΑΑΣ

Με βραβεύσεις, ευχαριστίες και κέφι η κοπή πίτας της ΕΑΑΣ

0

Τους θεσμικούς φορείς που στήριξαν τις πρωτοβουλίες του συλλόγου ευχαρίστησε ο πρόεδρος- Τη μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε η μπάντα του Δ’ ΣΣ

Το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΞ η κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, με συμμετοχή 130 μελών και φίλων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο Υποδιοικητής του Δ’ Σ. Στρατού, Υποστράτηγος Αλέξανδρος Τσιρίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντιστράτηγος ε.α Βασίλειος Ροζής.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Γεώργιος Γεωργιάδης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους και όλες τους προσελθόντες, ευχήθηκε για το καλό του Νέου χρόνο εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, προς τους θεσμικούς φορείς που στήριξαν και στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του συλλόγου.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με τη βράβευση των 11 αριστούχων μαθητών Β’ και Γ΄ Λυκείου της περσινής χρονιάς τέκνων μελών, όπως και 5 παλιών μελών του Παραρτήματος για τη διαχρονική τους προσφορά. Τους επιδόθηκαν αντιστοίχως το ‘’Βραβείο Προόδου της ΕΑΑΣ’’ για τις άριστες επιδόσεις των μαθητών και η ‘’τιμητική πλακέτας της ΕΑΑΣ’’, σε 5 παλιά μέλη για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις του Παραρτήματος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, καταρχάς σχολίασε θετικά την επιλογή του Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση στη θέση του Α/ΓΕΣ, ενώ στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό προς όλους και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους 11 αριστούχους μαθητές και τους γονείς τους, όπως και στα 5 μέλη που τιμήθηκαν, καθώς και το Παράρτημα για το πολυδιάστατο έργο του.

Επακολούθησε, μουσικοχορευτική βραδιά, με μουσική και τραγούδια της ορχήστρας της Στρ. Μουσικής/ Δ’Σ.Σ, στην οποία αναδείχτηκε η δεινότητα των μελών της ΕΑΑΣ σε παραδοσιακούς Ελληνικούς /ξένους και λαϊκούς χορούς, που διήρκεσε με κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αριστοτέλης, ο μέγας βιολόγος της Αρχαιότητας» στο Π.Ε.Σ. «Η Τέχνη του Ζην»

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 20:00 Ανοιχτή διάλεξη προς το κοινό με τον διδάσκοντα του…