Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη

Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη

0

Χωρίς το Λισγάρα την Κυριακή θα αγωνιστεί η Ξάνθη

Επέστρεψε στη βάση της η Ξάνθη μετά τον αγώνα κυπέλλου της Τρίτης και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στη Super League 1 και την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση.

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το πρωινό της Τετάρτης και ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις έντασης και τακτική. Ο Γιώργος Παράσχος για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 την Κυριακή (19/1, 15:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου λόγω καρτών Χρήστου Λισγάρα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς (ΕΠΣ Πέλλας) με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), β’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Τάσο Σιδηρόπουλο (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και διαιτητή ΑVAR τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…