Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη

0

Με αίτημα της Ξάνθης- Αποβλήθηκε ο Κούγιας από τη διαδικασία

Αναβολή για την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 10 το πρωί, πήρε η διαδικασία συζήτησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με το ζήτημα πιθανής πολυϊδιοκτησίας με την σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η επιτροπή προχώρησε στη διακοπή, μετά από αίτημα της Ξάνθης, που υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι θα πρέπει να παρέχει εξηγήσεις και για θέμα πολύϊδιοκτησίας, αλλά μόνο για την δική της ιδιοκτησία.

Μέλος της επιτροπής τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ότι ήταν σαφές από τις κλήσεις τόσο της Ξάνθης όσο και του ΠΑΟΚ ότι θα τεθεί θέμα πολύϊδιοκτησίας και πως η ΠΑΕ Ξάνθης ήταν ενημερωμένη.

Προχώρησαν όμως στη διακοπή, έτσι ώστε όλοι να είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα και να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Νωρίτερα η Επιτροπή είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Ξανθιώτες λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, εκ των μετόχων της Ξάνθης μαζί με τον Χρήστο Πανόπουλο. Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων.

Επίσης αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια κρίνοντας πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς ΑΕΛ. Ο γνωστός ποινικολόγος αποχωρώντας τόνισε πως «… καταθέσαμε την επιχειρηματολογία μας και γιατί θεωρούμε πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης». Επίσης απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης να μαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…