Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τα παιδιά έφεραν τα Χριστούγεννα στο Λυκοδρόμιο

Τα παιδιά έφεραν τα Χριστούγεννα στο Λυκοδρόμιο

0

Με πρωτοβουλία του Π.Σ. Λυκοδρομίου στόλισαν τον προαύλιο χώρο ανάμεσα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και το Σχολείο

Το πρωινό της Κυριακής 8 του Δεκέμβρη 2019, μετά το τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, αθώες παιδικές ψυχές με την εντιμότητα και την άδολη ματιά του βλέμματός τους, ξεδίπλωσαν την εορταστική τους διάθεση, διακοσμώντας με ευχετήριες κάρτες, σελιδοδείκτες βιβλίων και λαμπιόνια τον ευρύτερο προαύλιο χώρο που εκτείνεται ανάμεσα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και το Σχολείο του Λυκοδρομίου.

Η πρωτοβουλία του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Λυκοδρομίου Άνθιμου Κυρλίδη  για την δημιουργία ατμόσφαιρας εορταστικής και ευχών βρήκε ανταπόκριση εκτός από τους λίγους κατοίκους του χωριού και σε σεβαστά μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Ξάνθης που παραβρέθηκαν στην συνάντηση.

«Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλα τα παιδιά για αυτήν την πολιτιστική τους επίδοση που καταφέρνει για ακόμη μία φορά να εδραιώσει την σημαντική θέση του Λυκοδρομίου στον κόσμο της προσφυγικής και ερειπωμένης παρανέστιας Σταυρούπολης», τόνισε σχετικά το ΔΣ του Συλλόγου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προετοιμάζεται για την εξεταστική εξ αποστάσεως το ΔΠΘ

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρυτανικό συμβούλιο την εισήγησή του, όπου αναφέρει τις παραμέτρο…