Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την υποστήριξη του ΥΠΑΑΤ η στήριξη καταφυγίων αδέσποτων ζώων στους δήμους

Με την υποστήριξη του ΥΠΑΑΤ η στήριξη καταφυγίων αδέσποτων ζώων στους δήμους

0
adespoto

Χρηματοδότηση θα λάβουν και οι δήμοι Αβδήρων, Μύκης και Ξάνθης στο νομό

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης ενέκρινε τη χρηματοδότηση 600.000 ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς με σκοπό την προστασία τους από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση ή τη χρησιμοποίησή τους με στόχο την κερδοσκοπία.

Στην ΠΑΜΘ χρηματοδότηση θα λάβουν οι δήμοι Δοξάτου, Δράμας, Κ. Νευροκοπίου, Προσοτσάνης, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Σουφλίου, Καβάλας, Νέστου, Παγγαίου, Αβδήρων, Μύκης, Ξάνθης, Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών.

Στο νομό Ξάνθης συγκεκριμένα, ο δήμος Αβδήρων λαμβάνει 8.646,52 ευρώ για δράσεις βελτίωσης καταφυγίων και ενεργειών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιά (70%), ο δήμος Μύκης 11.708,08 ευρώ για τις ίδιες δράσεις και ο δήμος Ξάνθης 33.977,34 ευρώ για την ίδια κατηγορία δράσεων και 3.536,48 για δράσεις σίτισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς (50%).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…