Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με φόρα από τη νίκη στο κύπελλο η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

Με φόρα από τη νίκη στο κύπελλο η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

0

Γιώργος Κόλτσης: Κάναμε το χρέος μας, τα εξωγηπεδικά θέματα δεν μας αφορούν

Στον απόηχο της καταγγελίας κατά της ΠΑΕ Ξάνθη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διεξήχθη προχθές το παιχνίδι κυπέλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, μία υπόθεση που δεν επηρέασε – όπως φάνηκε – ψυχολογικά τους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν αποφασιστικότητα και σοβαρότητα και πήραν το αποτέλεσμα που χρειαζόταν με άνεση.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κόλτσης έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το στίγμα μιας ομάδας προσηλωμένης στο στόχο της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, απερίσπαστης από εξωγενείς παράγοντες.

Δήλωσε ο Γιώργος Κόλτσης: «Σήμερα κάναμε το χρέος μας. Μετά το ανεπιτυχές 2-1 στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραν μάλιστα χρόνο και παίκτες που δεν έπαιξαν με τον Ατρόμητο. Είδαμε τον Καμαρά δεξιά στην άμυνα, κάτι που ενδεχομένως μετά το μυϊκό πρόβλημα του Φασίδη να ξαναδούμε στο μέλλον». Για τα όσα συμβαίνουν εκτός του γηπέδου σχολίασε πως «τα εξωγηπεδικά θέματα δεν μας αφορούν. Εμείς κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι». Κλείνοντας είπε ότι «για την παρουσία μου στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν έχω να πω κάτι προσωπικό. Τα παιδιά είναι αυτά που έπαιξαν και πήραν τη νίκη και στα δύο παιχνίδια και τους ανήκουν τα εύσημα. Εγώ απλά προσπάθησα να τους βοηθήσω να βγάλουν αντίδραση και να ανεβούν ψυχολογικά. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχουμε μπροστά μας, είναι πιθανό να είναι το 3ο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας».

Την Παρασκευή η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Μπαξεβανίδης, Φοσέ, Γκαργκαλατζίδης και Φασίδης ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

 Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Super League και την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς της ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τον Μιχάλη Παπαδάκη από το Ηράκλειο και τον Νίκο Πάγκαλο από το Λασίθι. Τέταρτος ο Γιώργος Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας.  Στο VAR θα βρίσκεται ο Αγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών με βοηθό τον Παντελή Σπυρόπουλο από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Αναλυτικά οι ορισμοί:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12

 ΠΑΟΚ – Ξάνθη ΏΡΑ 18:00 (PAOK TV)

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

 

ΑΕΚ – Πανιώνιος 19:30 (NS2)

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Σέζος (Κιλκίς), AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

 

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός  (20:00 ΕΡΤ)

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12

Λαμία – ΟΦΗ  (15:00 ΕΡΤ)

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κωνστάντιος (Ευβοίας), 4ος: Τσετσίλας (Γρεβενών), VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας)

 

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (17:15 NS2)

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος: Αντωνίου (Αν. Αττικής), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

 

Ατρόμητος – Άρης (19:30 ΕΡΤ)

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

 

Βόλος – Παναθηναϊκός (19:30 NS1)

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας)

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…