Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-0

Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-0

0

Σοβαρές αιχμές Παράσχου για τον προκάτοχό του και τους γυμναστές της ομάδας

Τα πάντα στο μηδέν στα Πηγάδια. Ξάνθη και Παναιτωλικός σε ένα άσχημο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, δεν κατάφεραν όχι να σκοράρουν, αλλά να κάνουν έστω και λίγες φάσεις μένοντας έτσι στο 0-0.

Η Ξάνθη με τον βαθμό αυτό έφτασε τους 20 ενώ οι  Αγρινιώτες έμειναν για 15ο ματς χωρίς να καταφέρουν να πάρουν μία νίκη, παραμένοντας η μοναδική στο πρωτάθλημα που δεν το έχει καταφέρει, αλλά τουλάχιστον δεν έχασαν και με τον βαθμό αυτό έφτασαν τους 5 και συνεχίζουν την προσπάθεια για την σωτηρία τους.

Συνολικά το ματς βέβαια ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις και το μόνο που κρατάμε από αυτό είναι οι τέσσερις φορές που εξετάστηκε το VAR για διαμαρτυρίες για πέναλτι, από δύο για κάθε ομάδα. Πέναλτι δεν δόθηκε σε καμία περίπτωση, το 0-0 έμεινε και πραγματικά όχι αύριο, αλλά σήμερα κιόλας η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει ξεχαστεί.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την άποψη ότι η Ξάνθη δικαιούταν κάτι καλύτερο στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αίσθηση ωστόσο προκαλούν οι σαφείς αιχμές που άφησε για την δουλειά που είχε γίνει μέχρι στιγμής στην ομάδα από τον προκάτοχό του αλλά και για το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθείται και έχει «σκάσει» τους βασικούς παίκτες σε αυτό το χρονικό σημείο, όσους δεν έχουν δηλαδή τραυματιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έχουμε παίκτες κυρίως μεσοεπιθετικούς που δεν είναι σε φόρμα. Έχω την πίστη ότι ο Φοσέ αν έρθει σε καλή φυσική κατάσταση, θα μας βοηθήσει. Συν μια προσθήκη που περιμένουμε τον Ιανουάριο. Κάναμε προσπάθεια στην επίθεση, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε θέματα με τις απουσίες των ακραίων μπακ, είναι σημαντικό να έχεις ακραία μπακ, να βγάζουν την ομάδα μπροστά. Με προσθήκη Κασάδο και Κάστρο και την επιστροφή Μπαξεβανίδη, περιμένουμε κάτι καλύτερο. Με τον Σόσα υπάρχει ένα ερωτηματικό πότε θα επιστρέψει με τους υπόλοιπους τραυματίες, δεν έχουμε πρόβλημα.

Πριν έρθω στην ομάδα έβλεπα παίκτες που έπαιρναν πρωτοβουλίες και έδιναν λύσεις. Βλέπω τώρα από κοντά, τους παίκτες να είναι σε μέτρια κατάσταση. Για τον Στάρτζεον για παράδειγμα, τον έβλεπα πριν έρθω να είναι πολύ καλός, ενώ τώρα φαίνεται κουρασμένος. Όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλοι μεσοεπιθετικοί».

Ξάνθη (Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Τερκί, Κοβάσεβιτς (66’ Ντε Αμορίμ), Καμάρα, Εντουάρντο (46’ Μπαριέντος), Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Φοσέ (79’ Ρενέλα).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Μαρσιάλ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Ντάλσιο (81’ Φυτόπουλος), Ταχάρ, Παρράς (46’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Μιμίτο (70’ Ντουάρτε), Ντίας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…