Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 17η αγωνιστική

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 17η αγωνιστική

0

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Μία μέρα μετά το άκαρπο 0-0 με τον Παναιτωλικό ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου για την Ξανθιώτικη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη σε μία δύσκολη αποστολή, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου λόγω καρτών Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, ενώ επιστρέφει στη διάθεσή του ο Βασίλης Φασίδης.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Χρήστος Λισγάρας στο παιχνίδι της Τετάρτης και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες ποιο από τα επόμενα 4 παιχνίδια θα χάσει. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Γκαργκαλατζίδης, Ντίρεσταμ και Σόσα.

Διαιτητής του αγώνα στην Τρίπολη ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με α’ βοηθό τον Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας), β’ βοηθό τον Σταύρο Σίπκα (ΕΠΣ Σάμου), 4ο διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη (ΕΠΣ Χανίων), διαιτητή VAR τον Αθανάσιο Σέζο (ΕΠΣ Χανίων) και διαιτητή AVAR τον Γιώργο Τάσση (ΕΠΣ Ηπείρου).

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…