Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

0

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία και παρακολούθησε την εντυπωσιακή εκδήλωση. Πυροτεχνήματα φώτισαν την νύχτα – Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μελωδίες από την μπάντα του δήμου και τις Αγιοβασιλίτσες του Κέντρου Πολιτισμού

Ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης βράβευσε του νέους αθλητές και μαζί τους άναψε το δέντρο

 

Με μια φαντασμαγορική τελετή έφτασαν τα φετινά Χριστούγεννα στην Ξάνθη. Η συμβολική φωταγώγηση του νέου Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία επιφύλαξε πλούσιο θέαμα για το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το χώρο.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στην Ξάνθη

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από την μπάντα του δήμου που παιάνισε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Λίγο αργότερα στην κεντρική σκηνή στην πλατεία πλάι στο ρολόι,  ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης πλαισιωμένος από τους βραβευθέντες αθλητές και τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη ευχήθηκε προς τους συγκεντρωμένους «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Γιορτές» και δεσμεύτηκε ο δήμος με τις δράσεις του να βελτιώνει την καθημερινότητα  του κάθε δημότη και με τις εκδηλώσεις και τον στολισμό της πόλης να σκορπίζει χαρά ώστε ο κάθε Ξανθιώτης να είναι περήφανος για την πόλη του. Στη συνέχεια  έδωσε το έναυσμα για την φωταγώγηση του δέντρου που έγινε τελετουργικά με την αντίστροφη μέτρηση. Το δέντρο φωταγωγήθηκε μέσα σε επιφωνήματα θαυμασμού για το θέαμα που προσέφερε. Την ίδια στιγμή πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης πάνω από το Δημαρχείο προσφέροντας φαντασμαγορικό θέαμα. Τη σκυτάλη πήραν στην σκηνή οι Αγιοβασιλίτσες, τα κορίτσια του μπαλέτου του Κέντρου Πολιτισμού που χόρεψαν προσφέροντας εορταστικό θέαμα.

Την ίδια στιγμή άνοιξε τις πύλες της και η Ευχούπολη και οικογένειες με μικρά παιδιά έκαναν την πρώτη επίσκεψη στα σπιτάκια της πόλης των Ευχών.

Παρά το γεγονός ότι άρχισε να ψιχαλίζει ό κόσμος παρέμεινε εκεί και απόλαυσε μια επιτυχημένη εκδήλωση που είχε σαν κεντρικό μήνυμα ότι τα Χριστούγεννα έφτασαν και είναι μια γιορτή αγάπης, χαράς, μια γιορτή ελπίδας που όλοι γινόμαστε παιδιά και πρέπει να την γιορτάζουμε σαν παιδιά.

Όλα τα φώτα στον Ηλία Βρεττό

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε μελωδικά με την συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Ηλία Βρεττού που ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του δικού του ρεπερτορίου αλλά και άλλων καλλιτεχνών σκορπίζοντας το κέφι, την χαρά και την γιορτινή διάθεση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…