Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εύκολη νίκη με 3-0 και πρόκριση της Ξάνθης στην επόμενη φάση κυπέλλου

Εύκολη νίκη με 3-0 και πρόκριση της Ξάνθης στην επόμενη φάση κυπέλλου

0

Χόρεψε στο ρυθμό της “Σουζάνα” η ομάδα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Ξάνθη εχθές στα Πηγάδια, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, φτάνοντας εύκολα στη νίκη και στην πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος.

Ούτε το βαρύ κλίμα , λόγω της καταγγελίας του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την ιδιοκτησιακή σχέση Ξάνθης-ΠΑΟΚ, ούτε η παγωνιά πτόησε τους παίκτες που με χαλαρούς ρυθμούς πήραν την άνετη νίκη. Με γκολ από τα αποδυτήρια η Ξάνθη έδειξε από την αρχή ότι ήταν αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς και έφτασε στο 3-0 μόλις στο 49΄ «σβήνοντας» με αυτόν τον τρόπο το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Πρωταγωνιστής της Ξάνθης ήταν ο Μπαριέντος. Ήταν αυτός ο οποίος μόλις στο 2′ έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Ντε Αμορίμ στο 42′. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′. Ο Εντουάρντο «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαριέντος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στον Στάρτζεον και να πλασάρει για το 3-0.

Ξάνθη (Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάσεβιτς (77′ Θυμιάνης), Μουλέν (79′ Ντε Λούκας), Εντουάρντο (65′ Τζουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλμπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70′ Νύκταρης), Τασιούλης (46′ Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63′ Γκουντρουμπής).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …