Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βραδιά Πατέρα – Υιού στο Προσκοπικό κέντρο Γέρακα

Βραδιά Πατέρα – Υιού στο Προσκοπικό κέντρο Γέρακα

0

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από την Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης το σαββατοκύριακο

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνουν  τα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Ξάνθης, προσκαλώντας σε μία Βραδιά Πατέρα – Υιού στο Προσκοπικό κέντρο Γέρακα.

Όπως αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση: «η ιδέα ξεκίνησε από το γεγονός ότι στις Κυριακάτικες δραστηριότητές μας εμφανίζονται κυρίως μητέρες με τα παιδιά τους, οπότε σκεφτήκαμε ότι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσουμε και τους πατεράδες είναι να κάνουμε μια εκδήλωση που να περιέχει τσιπουράκι, μεζεδάκι και μουσικούλα…και αυτό ακριβώς κάναμε! Την Παρασκευή λοιπόν 15 Νοεμβρίου 2019 από τις 18.00 και μετά σας περιμένουμε στο προσκοπικό κέντρο στον Γέρακα Ξάνθης (8ο χιλιόμετρο). Δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο πατέρας γιος αλλά 3 και 4 γενιές δηλαδή ο παππούς, ο μπαμπάς, ο γιος, ο εγγονός ακόμη και ο δισέγγονος. Μπορείτε να έρθετε όλοι και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Να μιλήσουμε για τα βουνά μας για παλιές ιστορίες από αυτές που ξέρουν και λένε καλά οι παππούδες της κάθε οικογένειας. Όλη αυτή την κατάσταση θα την συνοδέψουμε με διάφορα εδέσματα όπως φασολάδα, λουκανικάκι και διάφορες άλλες νοστιμιές και το σημαντικότερο είναι ότι θα έχουμε και ζωντανή μουσική για το μεράκλωμα. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι το προσκοπικό κέντρο έχει 26 κρεβάτια. Όσοι λοιπόν το επιθυμούν θα πρέπει να φέρουν τον υπνόσακο τους και να δηλώσουν από πιο νωρίς την επιθυμία τους να διανυκτερεύσουν στον συγκεκριμένο χώρο. Θα δημιουργήσουμε λίστα ενδιαφερομένων έτσι ώστε να προηγηθούν όσοι το δηλώσουν πρώτοι. Την άλλη μέρα το πρωί μετά το πρωινό θα κάνουμε μια πορεία στα μονοπάτια της περιοχής και θα κλείσουμε με αυτό τον όμορφο τρόπο την 1η Συνάντηση Πατέρα Υιού στα βουνά της Ξάνθης».

Για να υλοποιηθούν λοιπόν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο 6948 363 078 (Γεωργιάδης Βασίλης) μέχρι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019. Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 15 ευρώ για τον κάθε ενήλικα (τα παιδιά εννοείται ότι δε πληρώνουν τίποτα) και δεσμεύεται μόνο να φέρει το ποτό του, το συγκεκριμένο βράδυ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…