Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην τελική ευθεία για τη Λαμία με την επιστροφή των διεθνών

Στην τελική ευθεία για τη Λαμία με την επιστροφή των διεθνών

0

Καθοριστικό για εξελίξεις στην ομάδα το παιχνίδι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για την έξοδο της Ξάνθης στη Λαμία το Σάββατο, ένα παιχνίδι κρίσιμο που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην ομάδα. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα βάλει φρένο στην κατηφόρα των τελευταίων αγωνιστικών, που ρίχνει ψυχολογικά τους παίκτες και τροφοδοτεί τον κύκλο των αποτυχιών.

Οι διεθνείς παίκτες Κασά Καμαρά, Μίκαελ Ντίρεσταμ, Κώστας Θυμιάνης και Γιάννης Φάκκης, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις εθνικές και ενσωματώθηκαν στην ομάδα , ωστόσο παραμένουν τα γνωστά προβλήματα των τραυματισμών των Φοσέ και Μπαξεβανίδη, όπως και αυτά λόγω των καρτών με τις απουσίες Στάρτζεον και Κοβάσεβιτς λόγω καρτών.

Το προπονητικό επιτελείο επικεντρώθηκε σε ανάλυση βίντεο και έκανε επισημάνσεις σε θέματα τακτικής το πρωινό της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, υπήρξαν παιχνίδια έντασης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, τελειώματα φάσεων και τακτική στο βροχερό πρωινό της ημέρας.

Λαμία: Τα εισιτήρια για Ξάνθη

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, για το κόστος των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη, καθώς επίσης και τους τρόπους που θα μπορούν να τα προμηθεύονται εξέδωσε η Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα της 11ης Αγωνιστικής της Super League 2019-2020, απέναντι στην ΞΑΝΘΗ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, το Σάββατο 23/11/2019 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων θα πραγματοποιείται:

Τετάρτη 20/11, Πέμπτη 21/11 και Παρασκευή 22/11 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.

Η τιμή των εισιτηρίων στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 1-2, 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€

Στις κερκίδες 1 και 2 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 10€.

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 25€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€.

Το Σάββατο 23/11 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται on line μέσω της Viva.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…