Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών ο Πορτογάλος Ρουί Αλμέιδα και ο Γιώργος Παράσχος

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών ο Πορτογάλος Ρουί Αλμέιδα και ο Γιώργος Παράσχος

0

Ισχυρή παραμένει η άποψη να επιλεγεί ελληνική λύση

Έναν Πορτογάλο, τον Ρουί Αλμέιδα, φαίνεται πως έχει βάλει στη λίστα της με τους υποψήφιους προπονητές η διοίκηση της Ξάνθης, μεταξύ των άλλων – κυρίως Ελλήνων-  που εξετάζει για την αντικατάσταση του Κίκο Ραμίρεθ.

Ο 50χρονος Πορτογάλος, έχει περάσει από την Ελλάδα ως βοηθός του Ζεζουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αλμέιδα ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός σε Εστορίλ και Τροφένσε. Το 2012 ήλθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ως βοηθός του Ζεζουάλδο Φερέρα, τον οποίος ακολούθησε και στους πάγκους των Σπόρτινγκ, Μπράγκα και Ζάμαλεκ.

Από το 2015 βρίσκεται στη Γαλλία. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Ρεντ Σταρ, Μπαστιά, Τρουά και Καέν.

Παραμένει ωστόσο κυρίαρχη η άποψη στη διοίκηση να οδηγηθούν σε ελληνική λύση παρά το γεγονός ότι εξετάζουν και ξένους προπονητής. Ο λόγος είναι ότι θέλουνε έναν προπονητή που να γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις επιλογές βρίσκεται και ο Γιώργος Παράσχος, ένας παλιός γνώριμος που έχει περάσει από την ομάδα στο ίδιο πόστο στο παρελθόν.

Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες μέρες αν όχι ώρες.

Κατά τ’ άλλα, συνεχίζουν οι παίκτες με πρωινές προπονήσεις την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, στα πλαίσια της οποίας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο την Κυριακή (17:15).

Το προπονητικό επιτελείο επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης. Συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Ζορντάν Φοσέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), με α’ βοηθό τον Νίκο Δημόπουλο (ΕΠΣ Φλώρινας), β’ βοηθό τον Θεόδωρο Τζιουβάρα (ΕΠΣ Κοζάνης), 4ο διαιτητή τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη (ΕΠΣ Ηπείρου), διαιτητή VAR τον Άγγελο Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών) και διαιτητή AVAR τον Ανδρέα Φωτόπουλο (ΕΠΣ Αθηνών).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…