Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ραμίρεθ τέλος μετά την τελευταία ήττα από τη Λαμία

Ραμίρεθ τέλος μετά την τελευταία ήττα από τη Λαμία

0

Χωρίς νίκη έμεινε για 6η αγωνιστική η Ξάνθη

Παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης αποτελεί ο Κίκο Ραμίρεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, Κίκο Ραμίρεθ πλήρωσε το “μάρμαρο” για τη νέα ήττα αυτή τη φορά από τη Λαμία με 1-0, που κράτησε την Ξάνθη χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Με μια σύντομη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Ισπανό προπονητή Κίκο Ραμίρεθ. Αναφέρει  η ανακοίνωση:  Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας

Υπήρχε εδώ και αρκετές μέρες προβληματισμός στη διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη για το μέλλον του Ισπανού στον πάγκο, ενώ όπως είχαμε γράψει, το παιχνίδι με τη Λαμία θα ήταν προάγγελος εξελίξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δοθεί μία ευκαιρία στον Ισπανό να αναστρέψει την κατηφόρα που είχε πάρει η ομάδα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, πράγμα που δεν έγινε, οπότε μοιραία ήρθε και η ρήξη.

Η Ξάνθη έδειξε ένα κακό πρόσωπο  και πάλι και ήρθε η ήττα από την αναγεννημένη Λαμία. Στο παιχνίδι του Σαββάτου η τοπική ομάδα απείλησε ελάχιστα, κυρίως στο πρώτο μέρος ενώ μετά το γκολ που δέχτηκε δεν έκανε ούτε μια φάση για να απειλήσει τη Λαμία.

Η Λαμία ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο και με κορυφαίους τους Τιρόνε και Μπεχεράνο έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη της.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τουράμ (94′ Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (73′ Σάλιακας), Καραμάνος (86′ Βύντρα).

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Μαλεζάς, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Μουλέν (70′ Ντε Λούκας), Εντουάρντο (85′ Πολέττο), Τζουρίτσκοβιτς (64′ Μπαριέντος), Ντε Αμορίμ, Ρενέλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…