Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης

0

Στη θέση της παραιτηθείσας Χρυσούλας Δημούδη – Πλήθος συγγενών και φίλων παρακολούθησαν την ορκωμοσία

 

 

Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης: «Ο τόπος περιμένει πολλά από μας.  Να προσφέρουμε τουλάχιστον το αυτονόητο …να  μην αδικήσουμε την κοινωνία»

Π. Αμβροσιάδης: «Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την πόλη μας την πόλη της καρδιάς μας»

 

 

Παρουσία του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και του αντιδημάρχων Μ. Φανουράκη, Η. Ασκαρίδη,  δημοτικών συμβούλων και ενώπιον πλήθους συγγενών και φίλων έδωσε τον όρκο: «Να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα, τα καθήκοντα μου», ο νέος δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης  Αμβροσιάδης  που αντικαθιστά την παραιτηθείσα κα Χρυσούλα Δημούδη στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στα αξιώματα της όπως την προεδρία του ΚΚΠΑ καθώς και μέλος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ.  Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου.

Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης: «Ο τόπος περιμένει πολλά από μας.  Να προσφέρουμε τουλάχιστον το αυτονόητο …να  μην αδικήσουμε την κοινωνία»

Ο δήμαρχος κ. Τσέπελης του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και ανέφερε πως η συνεργασία με όλους και ειδικά με τους υπαλλήλους του δήμου είναι εγγυητής αυτής: «Να υπάρχει συνεργασία με όλους και ιδιαίτερα με τους υπαλλήλους του δήμου, συνέπεια και αγάπη στην κοινωνία.  Ο τόπος περιμένει πολλά από μας. Να προσφέρουμε τουλάχιστον το αυτονόητο,  δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αδικήσουμε.

Έχουμε ευθύνη και πρέπει να δουλέψουμε από  κάθε μετερίζι για να κάνουμε την κοινωνία να είναι υπερήφανη που μας ψήφισε». Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος ανέφερε πως η κα Δημούδη παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους αλλά θα είναι πάντα παρούσα σ’ ότι την χρειαστεί η παράταξη.

Π. Αμβροσιάδης: «θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την πόλη μας την πόλη της καρδιάς μας»

Ο κ. Αμβροσιάδης δήλωσε πως: «Με την βοήθεια του Θεού ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε . Να είστε σίγουροι ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την πόλη μας την πόλη της καρδιάς μας».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…