Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Όλα έτοιμα για τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης την Κυριακή

Όλα έτοιμα για τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης την Κυριακή

0

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή των αθλητών

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 6ου  Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί, με την συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία των διοργανωτών, που ανακοίνωσαν ότι έχει εξαντληθεί το υλικό συμμετοχής στον αγώνα!

Ωστόσο η Οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο και για τον αγώνα πόλης  των πέντε χιλιομέτρων, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση. Οι εγγραφές θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους παραπάνω δρομείς τις παρακάτω ώρες.

− Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 : 10.00 έως 19:00

− Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 : 08:30 έως 09:30

Όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα μπορούν να προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες προκειμένου  να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγάλο δρομικό γεγονός της Θράκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974955817

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς στο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης:  www.democritushalfmarathon.gr

Για τις επιπλέον εγγραφές δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής υλικού, αθλητικής μπλούζας με το νούμερο του συμμετέχοντα κλπ.

Pasta Party για τους δρομείς στην κεντρική πλατεία

Η Οργανωτική Επιτροπή με τη συνεργασία και στήριξη του Δ΄ Σώματος Στρατού  διοργανώνει Pasta Party το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία από τις 18:00 έως τις 21:00.

Καλούνται όλοι οι  δρομείς που παίρνουν μέρος στον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων να παρευρεθούν στην εκδήλωση Pasta Party  με το αντίστοιχο καρτελάκι που θα παραλάβουν μαζί με το πακέτο συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα.

Τον 6ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο στηρίζει ως Μέγας Χορηγός η E-value και ως επίσημος χορηγός η Sunlight.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …