Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι νέες ταινίες Frozen Ambrosia σήμερα στην Ξάνθη!

Οι νέες ταινίες Frozen Ambrosia σήμερα στην Ξάνθη!

0

Παρουσιάζεται τμήμα της σειράς ταινιών του Ελληνοαμερικανού κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Παπανικολάου, που αναδεικνύει τη χειμερινή πλευρά της Ελλάδας

Η ROUTE διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου την προβολή των νέων ταινιών Frozen Ambrosia, στον πολυχώρο του συλλόγου ΠΑΣ Αντίκας.

Το Frozen Ambrosia αποτελείται από μία σειρά ταινιών του Ελληνοαμερικανού κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Παπανικολάου, ο οποίος έχει ως στόχο να αναδείξει τη χειμερινή πλευρά της Ελλάδας.

«Η Ελλάδα έχει υπέροχα βουνά καλυμμένα από χιόνι και μια χειμερινή περίοδο που εκτείνεται από τον Δεκέμβριο έως στον Μάιο. Το μόνο που της λείπει είναι λίγο promotion», σημειώνει ο K.Παπανικολάου

Οι ταινίες που θα προβληθούν

1.Crete Arising: To ντοκιμαντέρ “Crete Arising”, είναι μια συμπαραγωγή με την Cosmote TV, όπου αναφέρεται η αξιοσημείωτη ιστορία του σκι στην Κρήτη. Έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2019.

2.Hera’s Angels: Τρεις νέες γυναίκες μας εμπνέουν με τον τρόπο ζωής τους κάνοντας ορειβατικό σκι σε όλη την Ελλάδα.

3.Wonderlust Ski/Bike Trip: Το “Wonderlust Ski/Bike Trip” ακολουθεί δύο φίλους που με τα ποδήλατά τους ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Γράμμο, στη Βόρεια Ελλάδα και από εκεί κάνουν σκι σε όλες τις μεγάλες κορυφές του βουνού.

4.Astamatitos: Ένας ογδονταεπτάχρονος σκιέρ, από τους πρώτους στην Ελλάδα, δοκιμάζει τώρα για πρώτη φορά το ορειβατικό σκι.

Πληροφορίες για τις προβολές

Τοποθεσία: Σύλλογος ΠΑΣ Αντίκας (Χασιρτζόγλου 8, Ξάνθη)

Ώρα: 21.30-23.30

Είσοδος: 8€

Photos by Constantine Papanicolaou

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ηλ. Ασκαρίδης: Εντός της βδομάδας ανακοινώνεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του καρναβαλιού!

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές «Αγγίζει το 100% η πληρότη…