Αρχική Χωρίς κατηγορία Μέσα στην καντίνα του πυροβολήθηκε 59χρονος στις Κρηνίδες

Μέσα στην καντίνα του πυροβολήθηκε 59χρονος στις Κρηνίδες

0

Σε λογομαχία που προηγήθηκε απέδωσε την πράξη ο 49χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του

Νεκρός βρέθηκε μέσα στην καντίνα που διατηρούσε ένας 59χρονος άντρας, κάτοικος της τοπικής κοινότητας Κρηνίδων, της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του δήμου Καβάλας την Κυριακή το απόγευμα.

Ο άτυχος άντρας είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του μέσα στην αυτοσχέδια καντίνα που διατηρούσε πολλά χρόνια στην είσοδο του χωριού. Στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε το όπλο παρά μόνο κάλυκες που μάζεψαν οι αστυνομικές αρχές.

Στην ενημέρωσή της η αστυνομία σχετικά με το συμβάν και τη σύλληψη αναφέρει: «Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας η ανθρωποκτονία 59χρονου που διαπράχθηκε την Κυριακή το απόγευμα, σε σημείο της Εθνικής Οδού Καβάλας – Δράμας.

Αναλυτικότερα ο 59χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην επιχείρηση του, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο μετέβησαν και πραγματοποίησαν εξερεύνηση – επιστημονική διερεύνηση του χώρου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εγκληματολογικό συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας και Ιατροδικαστής.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που επακολούθησε ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα, στην Καβάλα και κατά την εξέταση του ομολόγησε την πράξη του.

Όπως προέκυψε ο δράστης βρισκόταν στην επιχείρηση του 59χρονου και μετά από λογομαχία που είχαν αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Από το σημείο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου, βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, η όποια και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…