Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με πολλούς φίλους γιόρτασε τα έξι του χρόνια το Βιβλιοπωλείο ΔΥΟ

Με πολλούς φίλους γιόρτασε τα έξι του χρόνια το Βιβλιοπωλείο ΔΥΟ

0

Ήχοι jazz και soul πλημμύρισαν την οδό Βενιζέλου το βράδυ του Σαββάτου

Οι δύο ιδιοκτήτες, Μαυρουδής Κουτσουράς και Θανάσης Αθανασιάδης έσβησαν τα κεράκια με προσκεκλημένους κάθε ηλικίας που αγαπούν το μαγικό κόσμο του βιβλίου!

Βιβλιοπωλείο ΔΥΟ, συν..2+2+2! Το πανέμορφο και ταξιδευτικό βιβλιοπωλείο της οδού Βενιζέλου έγινε έξι χρονών και το γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου με πολλούς φίλους, όλων των ηλικιών, με κοινό βέβαια παρανομαστή την αγάπη για το μαγικό κόσμο του βιβλίου και για την «πολιτιστική πινελιά» που προσθέτει στην πόλη μας. Η γραφική οδός πλημμύρισε ήχους jazz, jazz swing, soul, electro pop και tech house από τους DJS Jacquez και DeppyT και η ατμόσφαιρα ήταν αναμφίβολα γιορτινή, με πολλές ευχές για πολλά ακόμη και δημιουργικά χρόνια!

Οι δύο ιδιοκτήτες, Μαυρουδής Κουτσουράς και Θανάσης Αθανασιάδης, που έχουν καταφέρει να κάνουν το βιβλιοπωλείο με τη δουλειά και τη διάθεσή τους ένα σταθμό πολιτιστικής αναζήτησης και διαλόγου γύρω από το βιβλίο, καθιερώνοντας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου βιβλιοπαρουσιάσεις και εκδηλώσεις για παιδιά, μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους παρευρισκόμενους, υποσχόμενοι το πάρτι γενεθλίων να φέρνει κάθε χρόνο, κοντά όσους αγαπούν τη συνήθεια της περιπλάνησης στα ράφια του βιβλιοπωλείου.

Χαρούμενοι και με τη θετική ενέργεια που τους διακατέχει οι ιδιοκτήτες, Μαυρουδής και Θανάσης

Ευχές και από μας για άλλα τόσα κι άλλα τόσα…. χρόνια!

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…