Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος φοιτητών με τις φθορές σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΤΜ

Καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος φοιτητών με τις φθορές σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΤΜ

0

Ανακοίνωση του συλλόγου για την πορεία του Πολυτεχνείου και τα περιστατικά που σημειώθηκαν

 Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης κάνει αναφορά στην πορεία της επετείου του Πολυτεχνείου, αλλά και τα περιστατικά που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής από άγνωστη ομάδα δραστών στη ΔΕΔΔΗΕ και στο ΑΤΜ του προκάτ και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Ο σύλλογος φοιτητών Πολυτεχνικής στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Στις 17 Νοέμβρη ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης, η ΕΛΜΕ και διάφορες συλλογικότητες της πόλης έδωσαν το στίγμα ότι η φλόγα του Νοέμβρη καίει ακόμα.

Τα αιτήματα του Νοέμβρη του 73 μένουν ακόμα αναπάντητα. Ο λαός και η νεολαία που βιώνει την επίθεση από όλες τις κυβερνήσεις, την τωρινή αλλά και τις προηγούμενες, αναζητά απαντήσεις.

Μια τέτοια απάντηση αποτέλεσε κι η πορεία με εκατοντάδες κόσμου της πόλης, από τις πιο μαζικές των τελευταίων ετών. Μια πορεία που απαρτίστηκε από μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Σαν Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης καταγγέλλουμε την έντονη αστυνομοκρατία που όμοια της έχουμε να δούμε πολλά χρόνια και που ακολουθούσε την πορεία σε όλη της τη διαδρομή στενά λες και προστάτευε την πόλη από τίποτα τρομοκράτες.

Ο λαός κι η νεολαία δεν τρομοκρατείται, παλεύει για τα δικαιώματα του στην δουλεία, στις σπουδές, στην αξιοπρεπή ζωή κι αντλεί αυτοπεποίθηση από το δίκαιο αυτού του αγώνα.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ.

ΥΓ. Επειδή κάποια ΜΜΕ είναι επιρρεπή σε αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων που μόνο σκοπό έχουν να δυσφημίσουν τους αγώνες μας, γνωστοποιούμε στο λαό της πόλης ότι καμία σχέση δεν έχει ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης και η κατάληψη που έκανε με διάφορα γεγονότα στη ΔΕΔΗΕ και στο ΑΤΜ του προκάτ που διαδραματίστηκαν τα χαράματα στις 17/11».

Ζημιές στα τζάμια του τοπικού ΔΕΔΔΗΕ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…