Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Έλενα Ροφαέλα είναι η νέα διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης

Η Έλενα Ροφαέλα είναι η νέα διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης

0

Αξιολόγηση των διοικητών κάθε τρεις μήνες προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ν. Ξάνθης, Οικονομολόγος που δραστηριοποιείται στον τομέα των Υφαντουργικών Προϊόντων είναι η νέα διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης. Η κα Ροφαέλα που ανέλαβε τα ηνία του Συνδέσμου Βιομηχάνων το 2018, τώρα αναλαμβάνει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης, με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο υπουργός Υγείας σε τοποθέτησή του σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε ότι οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων θα αξιοποιούνται κάθε τρεις μήνες, βάσει ποσοτικών και ποιοτικών στόχων. «Αν οι δείκτες είναι τέτοιοι που δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον έτσι όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε επιστημονικά, βεβαίως, θα αντικατασταθούν, χωρίς αποζημίωση», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Ροφαέλα δήλωσε μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής της στη θέση της Διοικητού:

«Η ανάληψη της Διοίκησης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ξάνθης αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή. Σήμερα είναι μέρα προσωπικής ικανοποίησης αλλά επίσης και μέρα μεγάλης ευθύνης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Κικίλια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να δηλώσω ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για το νοσοκομείο μας και τη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης των συμπολιτών μας, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου αλλά και την εμπειρία μου.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω οτι τόσο εγώ όσο και το νέο σχήμα διοίκησης θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να παρέχονται από το νοσοκομείο μας, οι καλύτερες υπηρεσίες υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων της περιοχής, φεύγοντας από της εποχή των ελλείψεων αλλά παράλληλα μπαίνοντας σε μια νέα εποχή σύγχρονης νοσοκομειακής κάλυψης με στοιχεία καινοτομίας και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης.

Τέλος, θα ήθελα να δηλώσω την απόλυτη πεποίθηση και θέληση μου για αγαστή συνεργασία της διοίκησης με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό.»

Στα νοσοκομεία της Περιφέρειας ΑΜΘ, ορίστηκαν οι παρακάτω διοικητές:

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Χρήστος Καπετανίδης

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Ευάγγελος Ρούφος

Νοσοκομείο Κομοτηνής: Μαγδαληνή Γιαμουστάρη

Νοσοκομείο Ξάνθης: Έλενα Ροφαέλα

Νοσοκομείο Καβάλας: Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης

Νοσοκομείο Δράμας: Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Λευκός χρυσός» φέτος το βαμβάκι  

Διπλασιάστηκε η τιμή του από πέρσι. Από 38 λεπτά πέρσι εκτινάχθηκε στα 65 λεπτά το κιλό!  …