Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η αφλογιστία των Στάρτζεον και Εντουάρντο κοστίζει στην ομάδα

Η αφλογιστία των Στάρτζεον και Εντουάρντο κοστίζει στην ομάδα

0

Τα δύο αστέρια σίγησαν τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές

Η ομάδα πήρε μόνο ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία της ματς, όπου τα δύο της «αστέρια» έμειναν άσφαιρα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά τους στη Superleague.

Η  διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί, μετά το τελευταίο πολύ αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής, που ήρθε ως συνέχεια σε ένα αρνητικό σερί που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή είναι μεγάλο τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, καθώς η ομάδα βρήκε δίχτυα μόνο μία φορά και αυτή σε στατική μπάλα. Με τον αμυντικό παίκτη Λισγάρα κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Το παραπάνω γεγονός υπό άλλες συνθήκες ίσως και να… πέρναγε στο ντούκου, όμως στην προκειμένη οι ίδιοι στην ομάδα έβαλαν ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους. Ταλέντο και ποιότητα υπάρχουν και προφανώς περνά ένα φυσιολογικό και σύνηθες για όλους ντεφορμάρισμα μεσούσης της σεζόν.

Αν όμως αναζητήσει κάποιος το «γιατί», μάλλον θα το βρει στα πρόσωπα των Στάρτζεον και Εντουάρντο. Πρόκειται για τους κινητήριους μοχλούς της Ξάνθης, τους δύο πιο ποιοτικούς της παίκτες και μάλιστα ο πρώτος αποβλήθηκε και δεν θα παίξει κόντρα στη Λαμία, στο παιχνίδι που ακολουθεί. Αθροιστικά στη σεζόν μετρούν 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ, αλλά δεν είναι μόνο οι αριθμοί που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Λόγω ικανοτήτων έβγαζαν τους συμπαίκτες τους με 3-4 πάσες στο τρανζίσιον και απειλούσαν. Όμως τώρα… μπλόκαρε ο ένας, «κόλλησε» ο άλλος και στις αναμετρήσεις με Αρη, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο όχι μόνο δεν σκόραραν ή δημιούργησαν κάποιο τέρμα, αλλά μαζί έχουν μόλις 9 τελικές! Δηλαδή κατά μέσο όρο λίγο περισσότερες από 2.

Το παραπάνω στατιστικό μάλλον αποτυπώνει ανάγλυφα γιατί η Ξάνθης συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…