Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έχει ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να βρει …πάρκινγκ η υπόθεση του πάρκινγκ

Έχει ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να βρει …πάρκινγκ η υπόθεση του πάρκινγκ

0
dimotiko parking 01-empros

Αναβλήθηκε για το Απρίλιο 2020 η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλλε η μισθώτρια εναντίον του πρώην δημάρχου

 

Εκκρεμούν κι άλλες δίκες και έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από τότε που δημοπρατήθηκε και παραμένει κλειστό

 

 

Συνεχίζονται νέα «επεισόδια» του σίριαλ με το πρώην δημοτικό πάρκινγκ που έγινε ιδιωτικό αλλά δεν παραλήφθηκε ποτέ για να λειτουργήσει και αντ’ αυτού εισήλθε σ’ ένα κυκεώνα δικαστικών «περιπετειών» με αντιδίκους τον δήμο και την μισθώτρια.

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2020 η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλλε η μισθώτρια εναντίον του πρώην δημάρχου

Στο πλαίσιο της αντιδικίας ήταν και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε η μισθώτρια εναντίον του πρώην δημάρχου Ξάνθης κ. Χ. Δημαρχόπουλου με τον ισχυρισμό ότι την δυσφήμισε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η δίκη που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ωστόσο αναβλήθηκε μετά από αίτημα του συνηγόρου της πολιτικής αγωγής. Ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 10 Απριλίου του 2020. Συνήγορος υπεράσπισης του κ. Δημαρχόπουλου είναι ο κ. Κώστας Κουρτίδης.

Εκκρεμούν κι άλλες δίκες

Να σημειώσουμε ότι εκκρεμούν και άλλες δίκες μεταξύ του δήμου Ξάνθης και της μισθώτριας όπως αυτή κατά την οποία  θα εξεταστεί το αίτημα για αποζημίωση 800.000 ευρώ που υπέβαλλε η μισθώτρια  από το Διοικητικό Δικαστήριο. Επίσης να σημειώσουμε ότι έχει απορριφθεί η αίτηση ανακοπής που είχε καταθέσει εναντίον της διαταγής πληρωμής που είχε εκδώσει ο δήμος.  Το «κουβάρι» της υπόθεσης έχει ακόμη πολύ …νήμα έως ότου το δημοτικό ακίνητο απεμπλακεί από τα ζητήματα αυτά και μπορέσει τελικά ο δήμος να το αξιοποιήσει. Να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε εκφράσει την πρόθεση να το λειτουργήσει ως δημοτικό πάρκινγκ εφόσον τελεσιδικήσουν όλες οι εκκρεμοδικίες πράγμα που δεν έγινε  κατά τη θητεία της. Η νέα δημοτική αρχή παραλαμβάνει μια «καυτή πατάτα» και δεν έχει παρά να περιμένει εφόσον η υπόθεση βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.

Να θυμίσουμε επίσης ότι έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από τότε που δημοπρατήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!

Μια δημοπρασία που τελικά αποδείχθηκε μεγάλος «μπελάς» για το δήμο Ξάνθης!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…