Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χωρίς τους διεθνείς οι προπονήσεις της Ξάνθης

Χωρίς τους διεθνείς οι προπονήσεις της Ξάνθης

0

Προς αποχώρηση ο Σοφιάν Καντά;

Χωρίς τους διεθνείς Καμαρά, Ντίρεσταμ, Φάκκη και Θυμιάνη αλλά και τους τραυματισμένους Φοσέ-Μπαξεβανίδη που κάνουν ατομικό, συνεχίζει η ομάδα της Ξάνθης την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου 23/11 με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κίκο Ραμίρεθ αύξησε την ένταση και την διάρκεια των ασκήσεων στην διπλή προπόνηση της Παρασκευής όπου το πρόγραμμα της ημέρας, τόσο το πρωί όσο και νωρίς το απόγευμα, περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και τακτικής ενώ το Σαββατοκύριακο κύλησε με πρωινές προπονήσεις και έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Προς αποχώρηση ο Σοφιάν Καντά;

Πέντε ματς χωρίς νίκη μετρά η ομάδα της Ξάνθης και ο προβληματισμός για την πτωτική πορεία είναι έντονος, ενώ θεωρείται δεδομένο πως ο Ιανουάριος θα φέρει αλλαγές. Έως τότε, βέβαια, μπορεί να έχει αποχωρήσει και ο Κίκο Ραμίρεθ.

Με εκείνον, όμως, στον πάγκο φαίνεται πως ο Σοφιάν Καντά δεν έχει μέλλον στην Ξάνθη. Τη φετινή σεζόν είναι πραγματικά… αόρατος και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο θα βγει ένα εξάμηνο νωρίτερα του αναμενόμενου (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι).

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που στο πρωτάθλημα δεν έχουν αγωνιστεί. Ο Λούκας Πολέτο, για παράδειγμα, δεν έχει καμία συμμετοχή και ο Κάσα Καμαρά έχει αγωνιστεί μόλις 9 λεπτά. Ωστόσο, αμφότεροι έπαιξαν στο ματς Κυπέλλου. Ο Καντά ούτε εκεί! Για την ακρίβεια ήταν εκτός αποστολής. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τρεις στο Κύπελλο ο 27χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός. Οπότε η αποχώρησή του τον Ιανουάριο θεωρείται σχεδόν δεδομένη…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…