Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Συνεννοημένη η θηλιά για την Τουρκία

Συνεννοημένη η θηλιά για την Τουρκία

0

Για την κρίση εις την Μέση Ανατολή και την επίθεση της Τουρκίας κατά των Κούρδων της Συρίας, τους οποίους χαρακτηρίζουν μάλιστα και ως «τρομοκράτες», η κάθε συζήτηση για τα τεκταινόμενα εις την Συρία, κάποια στιγμή καγχάζει ακούγοντας τις ….βαθυστόχαστες αναλύσεις. Οι πλειονότητα των ανθρώπων δεν αντιλαμβάνονται ότι η «αλήθεια ευρίσκεται από έξω», και ότι οι θεωρητικοί καταπίνουν την καμήλα και τεμαχίζουν το κουνούπι. Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα τα τεκταινόμενα εις την περιοχή είναι συνεννοημένα και ότι ο Τούρκος θα βρεθεί με την θηλιά εις τον λαιμό. Σιγά να μην θέλουν αυτοί οι δύο (ΗΠΑ και Ρωσία) να αποκτήσουν κι’ άλλο ανταγωνιστή εις την περιοχή, και ποιόν; Τον Τούρκο!
Δεν πρόκειται εδώ για συνωμοσιολογία, ούτε για κομπογιαννισμό. Ο σωστός και όρθιος άνθρωπος οφείλει να υπηρετεί την Ιστορία και εκ των γεγονότων να κρίνει τα τεκταινόμενα και να μη μπλέκεται σε θεωρίες που θολώνουν την αλήθεια, και η οποία ευρίσκεται ΠΑΝΤΑ έξω.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία δεν θέλουν επι ουδενί μια Τουρκία ισχυρή, εις το επίπεδο δηλαδή της περιφερειακής υπερδύναμης. Την θέλουν τόση, όσο χρειάζεται για να μπορούν αργότερα να την διαλύσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.
Οσο αφορά για την Ευρώπη (Ε.Ε.) είναι απλώς για κλάματα. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο μικροί. Είναι παντελώς ασήμαντοι. Συνεχώς επικαλούνται αυτό το…φουκαριάρικο το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, αυτή τη καραμέλα που ακούγεται τόσο ασήμαντη και τόσο μικρή, που εις το άκουσμά της γελάνε ακόμη και οι κολώνες των κτιρίων μέσα εις τα οποία ακούγεται.
Τελικά έχω καταλήξει να πιστεύω, ότι αυτό το καθεαυτό Διεθνές Δίκαιο, δημιουργήθηκε για να…. αποτελεί το πλαστικό ξίφος των αδυνάμων, οι οποίοι θα προστρέχουν σε αυτό επειδή φρόντιζαν οι Μεγάλοι να τους έχουν αποδυναμώσει από όλες τις πλευρές για να τους ελέγχουν.
Και οι μικροί, όπως η Ελλάδα επί παραδείγματι, να προτάσσουν το…. Διεθνές Δίκαιο και τα λοιπά κουραφέξαλα για να πετύχουν ότι θέλουν. Δηλαδή να τρώνε τις φάπες των Μεγάλων…. μάλιστα και με τον Νόμο!

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
(www.Γεώργιος Εμ.Δημητράκης.gr)

Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού-Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις το Πανεπιστήμιο της Βόννης και Πολιτιστική Κληρονομιά εις την Αθήνα, και διετέλεσε επι 30ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Γεώργιος Εμ. Δηµητράκης
  • Πορνογραφίες

    Πορνογραφούμε στα μάτια των παιδιών… Μάνος Χατζιδάκις – Άρης Δαβαράκης Πόσο μεγάλη ε…
  • Εμβόλια και πανδημία COVID-19

    Σύσσωμη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα κινητοποιήθηκε για την κατασκευή ενός εμβολίου …
  • Εξημέρωση εντός

    «Είπα θα φύγω. Τώρα. Μ’ ό,τι να ‘ναι… Βαθιά στο χώμα και βαθιά στο σώμα μου θα πάω να βρω …
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πορνογραφίες

Πορνογραφούμε στα μάτια των παιδιών… Μάνος Χατζιδάκις – Άρης Δαβαράκης Πόσο μεγάλη ε…