Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον ΟΦΗ

0

Το δεύτερο βραβείο του ως MVP παρέλαβε ο Στάρτζεον από τον Πρόεδρο του Λεύκιππου

Για την 5η φετινή του έξοδο ετοιμάζεται ο ΑΟΞ, μετά τις τρεις εκτός έδρας νίκες, επί της ΑΕΚ, του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού αλλά και της μοναδικής ήττας από τη Λάρισα. Επόμενη εκτός έδρας αποστολή η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Οι παίκτες, βρίσκονται στην τελική  ευθεία της προετοιμασίας τους, με τον  Κίκο Ραμίρεθ και τους συνεργάτες του στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης να ανεβάζουν τους ρυθμούς σε μία απαιτητική προπόνηση. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης υπήρξαν ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, προσαρμοσμένους για διαφορετικές απαιτήσεις. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Μπαξεβανίδης.

Διαιτητής του Σαββατιάτικου αγώνα (17:15) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ορίστηκε να είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), α’ βοηθός ο Χρήστος Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθός ο Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών), 4ος διαιτητής ο Σπυρίδων Κολυτάς (ΕΠΣ Λασιθίου), διαιτητής VAR ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και διαιτητής AVAR ο Ράινχρντ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης ο Φάμπιο Στάρτζεον παρέλαβε το βραβείο του MVP της ομάδας στον αγώνα με τον Άρη, όπως αυτός ψηφίστηκε από τους φιλάθλους στα social media της ομάδας, από τα χέρια του Προέδρου της ομάδας μπάσκετ Λεύκιππου Ξάνθης, Πέτρου Τσίλογλου.

Η βράβευσή του πραγματοποιήθηκε στο «Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ», σ’ένα όμορφο μπασκετοποδοσφαιρικό απόγευμα, όπου ο παίκτης της Ξάνθης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο μπάσκετ, επιδεικνύοντας την ευστοχία του και εκεί!

Ο Fabio, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που αναδεικνύεται για δεύτερη φορά φέτος MVP στους εντός έδρας του ΑΟΞ. Υπογράμμισε ότι παρά το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΑΡΗ αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο ώστε η ομάδα να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κλείνοντας είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο Λεύκιππος είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ, δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της ενώ υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία αυτός και οι συμπαίκτες του θα βρεθούν στις κερκίδες του «Φίλιππος Αμοιρίδης» προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια νίκη του Λεύκιππου.

Ανταποδίδοντας την πρόσκληση και τη φιλοξενία η ΠΑΕ Ξάνθη, δώρισε στον Λεύκιππο μία υπογεγραμμένη – από τους ποδοσφαιριστές – εμφάνιση της ομάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…