Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση του Άρη Αβάτου

Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση του Άρη Αβάτου

0

Δώρισε τα λεφτά από μεταγραφή σε ίδρυμα της Χρυσούπολης

Το κοινωνικό του πρόσωπο για μια ακόμη φορά έδειξε ο Άρης Αβάτου, παραδίδοντας το χρηματικό ποσό από τη μεταγραφή του Βασίλη Δόντσου στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης σε ίδρυμα για παιδιά της Χρυσούπολης, μία ενέργεια σπάνια για ομάδα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με ελάχιστα έσοδα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Άρης Αβάτου προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς. Τον Απρίλιο του 2017 είχε δωρίσει όλα τα έσοδα ενός αγώνα για την πραγματοποίηση μιας σοβαρής χειρουργικής εγχείρισης σε ένα 14χρονο κορίτσι.

Αναφέρει η  ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

«Στην Χρυσούπολη βρέθηκε σήμερα το πρωί ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ομάδος μας ο Γενικός Αρχηγός της Μπόσβελης Ιωάννης όπου μαζί με τον Πρόεδρο Σάββα Λαζαρίδη καθώς και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Μαιμαρέλη του Νέστου Χρυσούπολης παρέδωσε 5 φακέλους οι οποίοι δόθηκαν σε 4 οικογένειες και ένας φάκελος στα ΚΙ.ΚΑ.ΜΕ.Α.Χρυσούπολης. Οι φάκελοι περιείχαν οικονομική βοήθεια. Παρευρέθη και η κυρία Αγγελίδου Ελένη πρώην πρόεδρος του Φιλοπτώχου Συλλόγου Χρυσούπολης και νυν μέλος της διοίκησης. Οι οικογένειες ήταν επιλογή της Διοίκησης του Νέστου. Αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο ενώνει.»

Πηγή: thraki sports

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…