Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πεταμένοι κλειστοί φάκελοι σε δημόσιο χώρο

Πεταμένοι κλειστοί φάκελοι σε δημόσιο χώρο

0

Λογαριασμοί Οργανισμών ΔΕΗ, ΔΕΥΑΞ, COSMOTE, Τραπεζών

Κάποιοι τους πέταξαν άγνωστο γιατί και όλοι αφορούν κατοίκους του Δροσερού

Ενώπιον μιας έκπληξης, απορίας και προβληματισμού βρεθήκαμε προχθές, σε υπαίθριο χώρο της περιοχής Πετρελαιαποθηκών «Κασκανέ». Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα συμπολίτη, ο οποίος «ανακάλυψε» το εύρημα βγάζοντας βόλτα το σκύλο του.

Στον υπαίθριο αυτό χώρο που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και ο οποίος ανήκει μάλλον στο δήμο και ο οποίος θα πρέπει να περιφραχθεί αφού καθαριστεί, εκεί λοιπόν, παραδίπλα από το παλιό κέντρο «Βόσπορος», αντικρίσαμε εκατοντάδες φακέλους κλειστούς διαφόρων εταιρειών και Οργανισμών. Όπως ΔΕΗ, ΔΕΥΑΞ, ΟΑΕΕ, ALPHA BANK, COSMOTE κλπ.

Οι φάκελοι ανά δεσμίδες πεταμένοι κάτω, σωριασμένοι σε κοινή θέα και ΟΛΟΙ με διευθύνσεις κατοίκων του οικισμού Δροσερού, της γνωστής προβληματικής περιοχής της Ξάνθης.

Τώρα, το πώς βρέθηκαν εκεί όλοι αυτοί οι φάκελοι, ποιος τους πέταξε αδιαφορώντας ότι περιείχαν ονόματα παραληπτών, είναι προς διερεύνηση.

Εκείνο μάλιστα που έχει αξία είναι ότι οι φάκελοι της ΔΕΗ έχουν ημερομηνία παράδοσης στα ΕΛΤΑ (πιθανόν) ή υπηρεσία ιδιωτικής διανομής 13-04-18 αλλά και 05-04-18.

Πρόκειται όντως για ένα μυστήριο γιατί δεν παραδόθηκαν αυτοί οι φάκελοι διαφορετικών Οργανισμών στους παραλήπτες, και πετάχτηκαν μαζικά σ’ έναν ανοιχτό χώρο μαζί με άλλα σκουπίδια και μπάζα.

Σίγουρα απάντηση θα υπάρχει γιατί συνέβη αυτό το ασυνήθιστο γεγονός και από ποιούς ή ποιον. Τα προσωπικά όμως δεδομένα είναι απαράδεκτο να βρίσκονται πεταμένα χύδην δημοσίως, έστω και των κατοίκων Δροσερού. Κι αυτή η ευθύνη είναι ακόμη πιο σημαντική για τους Οργανισμούς, οι οποίοι δεν ευθύνονται βεβαίως για την κατάληξη αυτή των λογαριασμών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…