Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο ΟΦΗ νίκησε την Ξάνθη και της πήρε την τρίτη θέση

Ο ΟΦΗ νίκησε την Ξάνθη και της πήρε την τρίτη θέση

0

Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο ΟΦΗ, καθώς νίκησε στο γήπεδό της την Ξάνθη με 2-0, σε ματς για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, εκτοπίζοντας την τοπική ομάδα που βρισκόταν στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς.

Στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η σημαντικότερη στο πρώτο ημίχρονο ήταν το χαμένο πέναλτι του Ναμπί στο 22ο λεπτό, το οποίο απόκρουσε ο Αμπάντ.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη στην επανάληψη και κατάφερε να προηγηθεί άμεσα, στο 47ο λεπτό με τον Φιγκερέιδο. Η Ξάνθη,  φάνηκε επιθετικά μόνο στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο υπάρχουν παράπονα από την τοπική ομάδα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο 78ο λεπτό, ωστόσο το VAR κι ο διαιτητής είχαν αντίθετη άποψη.

Στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους, με ένα δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο Σεμέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Σωτήριου, Μπραόυν (66′ Νάστος), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης (71′ Μάνος), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (81′ Βαζ).

Ξάνθη: Αμπαντ, Φασίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Κοβάτσεβιτς (56′ Μουλέν), Τερκί, Εντουάρντο (56′ Μπαριέντος), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Φοσέ (71′ Ρενέλα).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …