Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μεγάλη η κινητικότητα διακίνησης στη Θράκη

Μεγάλη η κινητικότητα διακίνησης στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν σε δύο 24ωρα τέσσερις διακινητές που μετέφεραν 57 παράτυπους μετανάστες σε τέσσερις περιπτώσεις σε Έβρο, Δράμα και Ξάνθη

Συνελήφθησαν την τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, στους νομούς Έβρου, Δράμας και Ξάνθης, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 59, 43, 32 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 57 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το βράδυ της Δευτέρας στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι μετέφερε παράνομα, με νταλίκα, στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας το όχημα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και με την συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος μετέφερε τους μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο, το οποίο ήταν έμφορτο με εμπορεύματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας (ύψος οικισμού Αδριανής), αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να μεταφέρει, 28 μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο 59χρονος κατηγορείται επίσης για  πλαστογραφία, καθόσον όπως διαπιστώθηκε το όχημα που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Φερών – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ο 22χρονος, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο διότι οδηγώντας αυτοκίνητο  μετέφερε, επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…