Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Ένας ειδικός συνεργάτης για τον  Δήμο Αβδήρων

Ένας ειδικός συνεργάτης για τον  Δήμο Αβδήρων

0

Υποβάλλονται αιτήσεις

 

Ο Δήμος Αβδήρων καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη,  για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του και την παροχή επιστημονικής βοήθειας, διά της παροχής συμβουλών και διατύπωσης εξειδικευμένης γνώμης, γραπτά ή προφορικά σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς, σε θέματα διαχείρισης της ιστορικής & πολιτιστικής κληρονομιάς του ιστορικού Δήμου Αβδήρων και της ανάδειξης της περιοχής, με στόχο την αξιοποίησή της προς όφελοςτης τοπικής κοινωνίας.

Υποβάλλονται αιτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2541352517 , Κοτσάνη Αναστασία τηλ. 2541352516) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A1%CE%A1%CE%92%CE%A96%CE%93-%CE%A9%CE%91%CE%91?inline=true

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Προσλήψεις και στον δήμο Ξάνθης

2.918 οι θέσεις

 

Στις 2.918 θα φτάσουν οι θέσεις που θα προκηρυχθούν για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εσωτερικών έχει γίνει η κατανομή για τις 2.858 θέσεις και αναμένονται ακόμη 60 από τους δήμους Αχαρνών, Θερμαϊκού, Μυκόνου, Ξάνθης, Πειραιά και Φυλής, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες. Να σημειωθεί ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου όταν ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκονταν σε εκκρεμότητα 13 δήμοι και καθώς έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις, μετά τους εφτά, αναμένουν άμεση ανταπόκριση και από τους υπόλοιπους έξι.

Επιθυμία του ΥΠΕΣ είναι η κατανομή να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, ώστε να σταλεί στο ΑΣΕΠ για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσης της σχετικής προκήρυξης.

Στόχος είναι η προκήρυξη να εκδοθεί εντός του 2019 και οι προσλήψεις των εργαζομένων να γίνει εντός του 2020. Μέχρι τότε, όσοι εργάζονται σήμερα, που, λόγω της αυξημένης μοριοδότησης την οποία προβλέπει ο νόμος, έχουν και αυξημένες πιθανότητες να προσληφθούν, θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

 

limeniko

Λιμενικό: Από την 30 η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το πρώτο «πακέτο» προσλήψεων

 

Ξεκίνησε από τι 30/9 η υποβολή αιτήσεων για την πρώτη προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη 45 δοκίμων σημαιοφόρων. Η προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας αφορά την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η πλήρωση των παραπάνω 45 θέσεων, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει από συγκεκριμένες κατηγορίες πτυχιούχων και από ειδικές κατηγορίες με τη διαδικασία της μοριοδότησης, υψομέτρησης και βεβαίως, με αθλητικές δοκιμασίες.

Η προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 32/30-08-2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: Ω1ΝΧ4653ΠΩ-ΦΓΘ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Στις 7 Οκτωβρίου θα αρχίσει η υποβολή αιτήσεων για τη δεύτερη προκήρυξη, αυτή των Λιμενοφυλάκων.

 

 

 

 

ΚΕΘΕΑ: Προσλήψεις 11 ατόμων στην Π. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

 

To ΚΕΘΕΑ ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους, με δυνατότητα ανανέωσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ειδικότητες:

ΠΕ Ψυχίατρος

ΠΕ Ψυχολόγος

ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός

ΔΕ Γραμματέας

ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση: ΚΕΘΕΑ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧΑ-KIB)Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής του φακέλου λήγει στις 16 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

 

ΣΗΠΕ: Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

 

 

 

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων ξεκινά Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων στον ιδιωτικό Τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου, με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας στη Δημοσιογραφία Δεδομένων, τη Ψηφιακή Αφήγηση, τη διαχείριση ενημερωτικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων, των Κοινωνικών Δικτύων και άλλους τομείς που σχετίζονται με τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Η ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κατάρτισης ανοίγει τη Δευτέρα 23.09.2019 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Παρασκευή 15.11.2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  μπορείτε να βρείτε στο www.regionalpress.gr.

 

asep-empros

 

ΑΣΕΠ: Ετοιμάζεται για «θερμό» φθινόπωρο – 5.315 μόνιμες θέσεις

 

Συγκροτεί επιτροπή για την διενέργεια των προσλήψεων

 

 

Επιτροπή στελεχών συγκροτεί το ΑΣΕΠ για να ”τρέξει” τις μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία και φορείς. Το ”θερμό” φθινόπωρο στον τομέα των προσλήψεων, αναγκάζει την Ανεξάρτητη Αρχή να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αντεπεξέλθει στην πίεση νέων αιτημάτων για προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού.

Η διάρκεια της λειτουργίας της επιτροπής, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Στο ΑΣΕΠ βρίσκονται ή αναμένεται σύντομα να φτάσουν προκηρύξεις για 5.315 μόνιμους που αφορούν 13 διαφορετικούς διαγωνισμούς.

317 στο υπ. Εργασίας

6 στο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής

12 στο υπ. Δικαιοσύνης

155 στα ΚΕΠ

8 στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων

20 στον ΟΠΕΚΕΠΕ

30 στον ΔΑΠΕΕΠ

167 στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

758 στους δήμους

251 στο ΕΑΠ

3.258 στους δήμους – «Βοήθεια στο σπίτι»

258 στα Καταστήματα Κράτησης

75 στην ΑΑΔΕ

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…