Αρχική Χωρίς κατηγορία Διπλασίασε τα βραβεία MVP ο Φάμπιο Στάρτζεον!

Διπλασίασε τα βραβεία MVP ο Φάμπιο Στάρτζεον!

0

Αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση ζήτησε ο Ραμίρεθ κατά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης

Πρωινές ασκήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Τετάρτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν την προκαθορισμένη ώρα στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και μετά την ανάλυση βίντεο δούλεψαν σε τομείς της τακτικής.

Ο Κίκο Ραμίρεθ έκανε τις επισημάνσεις του σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι και στη συνέχεια ζήτησε αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών τόσο στον επιθετικό, όσο και στον ανασταλτικό τομέα. Ο Λεάντρο Σόσα μετά την θεραπεία που ακολούθησε, συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Φάμπιο Στάρτζεον ψηφίστηκε για δεύτερη φορά φέτος από τους φίλους της ξανθιώτικης ομάδας ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο παίκτης παρέλαβε το βραβείο του MVP εχθές το απόγευμα από την ομάδα μπάσκετ του Λεύκιππου, στο Αμοιρίδειο.

Στάργκεον, Αμορίμ και Λισγάρας ήταν οι 3 υποψήφιοι για MVP μετά την ψηφοφορία των ρεπόρτερ της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, και τέθηκαν στην διάθεση του κοινού της ομάδας που μέσω της σελίδας του ΑΟΞ στο instagram ανέδειξαν τον Πορτογάλο για δεύτερη φορά φέτος πολυτιμότερο παίκτη της Ξάνθης.

Θυμίζουμε πως ο Στάρτζεον ήταν MVP στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ στο προηγούμενο ματς με τον Βόλο πολυτιμότερος είχε αναδειχθεί ο Εντουάρντο. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη ψηφοφορία ισχύει μόνο για τα εντός έδρας παιχνίδια της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, Αρ.Φύλλου 11.568