Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Υπόσχεση Ραμίρεθ για ακόμη καλύτερη Ξάνθη

Υπόσχεση Ραμίρεθ για ακόμη καλύτερη Ξάνθη

0

Ο τεχνικός της Ξάνθης υποστήριξε μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και το 3/3 στο πρωτάθλημα, ότι η ομάδα του είναι μόνο στο 60% των δυνατοτήτων της!

Η Ξάνθη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το πρωτάθλημα, αλλά σύμφωνα με τον Κίκε Ραμίρεθ, αυτό είναι μόνο η αρχή! Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα είναι στο 60% των δυνατοτήτων της και ότι… «σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα».

Φρόντισε πάντως, να ρίξει τους τόνους λέγοντας ότι… Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους»,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ξάνθης, στη συνέντευξη Τύπου:  «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μας βοήθησε ο κόσμος στο δεύτερο μέρος ακόμη παραπάνω και πήραμε τη νίκη. Ψυχολογικά μας επηρέασε το γκολ του Αστέρα, εκεί ο Αστέρας πήρε ψυχολογία κι εμείς αγχωθήκαμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε 3 νίκες, δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε ο κόσμος με το αποτέλεσμα. Μας παρουσιάστηκε θέμα δεξιά, με την απουσία των Μπαξεβανίδη, Φασίδη, μας έμεινε ο Ντίρεσταμ μόνο εκεί, που προσπάθησε και είμαι ικανοποιημένος. Βρισκόμαστε ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μας, σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…