Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επενδύσεις Στο Κέντρο της πόλης με ποικιλία επιλογής

Στο Κέντρο της πόλης με ποικιλία επιλογής

0

Ευκαιρία επένδυσης για επαγγελματική στέγη

Στην οδό Μπρωκούμη και σε ελκυστικές τιμές

Συνομιλήσαμε με την κυρία Δημακοπούλου Ζωή, συμπολίτισσα και ιδιοκτήτρια της γνωστής οικοδομής επί της οδού Μπρωκούμη 30, για τα γραφεία που διαθέτει  προς πώληση και ενοικίαση. Μιας οικοδομής στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης μας, δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας που εξυπηρετεί κάθε επαγγελματική δραστηριότητα που θα ενδιαφερόταν κάποιος να δραστηριοποιηθεί και η οποία οικοδομή έχει προσφάτως πλήρως ανακαινιστεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ζητήσαμε από την κυρία Δημακοπούλου να μας πει λίγα λόγια για την οικοδομή, τα γραφεία κλπ για να σχηματίσει κάθε ενδιαφερόμενος μια εικόνα τόσο της οικοδομής όσο και των εσωτερικών χώρων.

Τι μας είπε:

Τα γραφεία για τα οποία αναφέρομαι (ιδιοκτησίας μου, και ιδιοκτησίας της κόρης μου Χρυσάνθης Κοτζαμάνη) βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλεως Ξάνθης. Το κτίριο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Σπύρο Ταβουλάρη αποτελεί από μόνο του Οικοδομικό τετράγωνο και περικλείεται από τις οδούς Μπρωκούμη – Κούγιουμτζόγλου – Αγίων Αποστόλων -και ανώνυμης οδού – και εν συνεχεία την Εκκλησία Αγίων Αποστόλων.

Είναι κτισμένο με σύγχρονες προδιαγραφές, κατάλληλο να στεγάσει φωτεινότατα γραφεία.

Ειδικότερα προσφέρω προς πώληση ή ενοικίαση:

1)         Ολόκληρο τον 5ο  όροφο (Α’ εσοχή) που αποτελείται από τρείς (3) ξεχωριστούς χώρους συνολικής επιφάνειας μ2 572 τ.μ. και βεράντα 800 τ.μ. με δυνατότητα να ενοποιηθούν ή χωριστούν σε μικρότερους χώρους. Ο συγκεκριμένος χώρος μετατρέπεται και σε διαμερίσματα με υπέροχη θέα.

2)         Ολόκληρο το 4° όροφο (που επικοινωνεί με το Ε’ όροφο) που αποτελείται από 15 χώρους συνολικής επιφάνειας 807 τ.μ. και βεράντες γύρωθεν πλάτους 1.20 μ. στους οποίους υπάρχει δυνατότητα ενοποίησης ή διαχωρισμού.

3)         Από τον 3° όροφο διαθέτω τρία (3) γραφεία συνολικής επιφάνειας 151,23τ.μ. συνεχόμενα μεταξύ τους στην γωνία Μπρωκούμη – Κουγιουμτζόγλου πλήρως ανακαινισμένα.

4) Τέλος προσφέρω τον Α’ όροφο με (9) συνεχόμενα γραφεία επιφάνειας μ2 619 με τις ίδιες δυνατότητες επικοινωνίας ή διαχωρισμού.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Αξίζει να σημειώσουμε συμπληρωματικά ότι οι τιμές πώλησης των γραφείων είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και αποτελούν μοναδική ευκαιρία επένδυσης τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συνεργασίες όπως τα Ημερήσια Ιατρικά Κέντρα.

Τηλέφωνα για επικοινωνία και περισσότερες λεπτομέρειες 25410 77828, 6947261416, 210 9846513 και 6944747462

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επενδύσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ασθενές» το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις της Ξάνθης

Έλλειψη ρευστότητας, εργατικού δυναμικού και μειωμένη κατανάλωση Πολλές επιχειρήσεις κλείν…