Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πένες με λουκάνικα, βασιλικό και μουστάρδα

Πένες με λουκάνικα, βασιλικό και μουστάρδα

0

1 πακέτο πένες

1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

8 μεσαία πικάντικα λουκάνικα

3/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί

3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος

3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα με κόκκους

μία πρέζα κόκκινο πιπέρι

1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού κομμένα σε μικρά κομμάτια

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.

Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες, και τσιγαρίζουμε για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε, για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και το κόκκινο πιπέρι και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.

Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το βασιλικό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Τσίζκεϊκ με κανταΐφι

    -800 γρ. Τυρί κρέμα -100 γρ. Ζάχαρη άχνη -200 γρ. Σταφίδες -450 γρ. Φύλλο Κανταΐφι (1 πακέ…
  • Μαυρομάτικα με πέστο μυρωδικών και τόνο

    300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 1 φύλλο δάφνης 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 7 – …
  • Φοκάτσια με μαύρα σταφύλια

    για την ζύμη 350 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 185 ml. χλιαρό νερό 6 gr. μαγιά στιγμής 1…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τσίζκεϊκ με κανταΐφι

-800 γρ. Τυρί κρέμα -100 γρ. Ζάχαρη άχνη -200 γρ. Σταφίδες -450 γρ. Φύλλο Κανταΐφι (1 πακέ…