Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φιλικό με Δόξα Δράμας την Κυριακή στα Πηγάδια

Φιλικό με Δόξα Δράμας την Κυριακή στα Πηγάδια

0

Λόγω της  διακοπής του πρωταθλήματος

Η διακοπή του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, είναι ευκαιρία ανασύνταξης για κάποιες ομάδες και για ξεκούραση για κάποιες άλλες. Για την ομάδα της Ξάνθης το ζητούμενο είναι να μη χάσει τη «φόρα» με την οποία ξεκίνησε ονειρικά το πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό, για να διατηρηθεί ζεστή, θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή με την γειτονική μας Δόξα Δράμας.

Το παιχνίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στη Δράμα το Σάββατο, όμως άλλαξε ο σχεδιασμός και τελικά θα γίνει στην Ξάνθη στις 19.00, με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Η ομάδα μετά το διήμερο ρεπό, επέστρεψε σε ρυθμούς προετοιμασίας το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων στις Εθνικές ομάδες οι Κασά Καμαρά, Γιάννης Φάκκης και Κώστας Θυμιάνης.

Ωστόσο δεν λείπουν και οι τραυματισμοί στην ομάδα, με τους τρεις ακραίους μπακ να έχουν προβλήματα. Εκτός από τον Δήμο Μπαξεβανίδη που είναι σε σοβαρή κατάσταση, τόσο ο Φασίδης θα απουσιάσει για τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμη, αλλά προέκυψε θέμα και με τον Ντίρεσταμ που επέστρεψε τραυματίας από το Αγρίνιο. Το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό και ίσως η διακοπή να ευνοεί την αποθεραπεία του για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση δυνατά, στο παιχνίδι με τον  Αστέρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής

Θα τη μεταφέρουν περίπου 10.000 λαμπαδηδρόμοι – Τη Δευτέρα θα περάσει από την Ξάνθη …