Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιτροπή κατοίκων συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη

Επιτροπή κατοίκων συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη

0

Η Ισονομία και Ισοπολιτεία του Μητσοτάκη να φανεί στην πράξη ζητούν οι κάτοικοι

Συνάντηση-σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη και αντιπροσωπείας κατοίκων της περιοχής Θηλιά.

Οι κάτοικοι συζήτησαν και ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την κακή κατάσταση του δρόμου και την απαραίτητη ασφαλτόστρωσή του. Η σημερινή άσχημη κατάσταση του δρόμου υποβαθμίζει την ίδια τη ζωή τους, τις περιουσίες τους και τις επιχειρήσεις τους.

Στην επιτροπή των οκτώ ατόμων που συνάντησαν τον Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν κτηνοτρόφοι, αγρότες, επαγγελματίες και κάτοικοι των εκεί χωριών οι οποίοι με επιχειρήματα ενημέρωσαν τον Νίκο Ευφραιμίδη για το δίκαιο του αιτήματος τους, το οποίο εδράζεται στο γεγονός πως οι Έλληνες πολίτες έχουν εκτός των υποχρεώσεων και δικαιώματα. Και πως ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού ήταν αυτός που μίλησε για «Ισονομία και Ισοπολιτεία» και για τους μειονοτικούς της Θράκης.  Ως εκ τούτου  είναι αισιόδοξοι ότι η αναβληθείσα δημοπρασία από το Δασαρχείο Ξάνθης θα επαναληφθεί αφού συμπεριλήφθη σ’ αυτήν και η παράμετρος της τσιμεντόστρωσης του αυλακιού ροής των νερών της βροχής.

Σε συνάντησή μας με την επιτροπή μας δήλωσαν την ικανοποίησή τους από το γεγονός της συζήτησης με τον Αντιπεριφερειάρχη που έγινε σε κλίμα κατανόησης. Αναμένουν δε από αυτόν την έμπρακτη απόδειξη της στήριξής του στο δίκαιο του αιτήματός τους που υλοποιούμενο θ’ αποδείξει ότι πράγματι η  περίοδος Ευφραιμίδη στην Αντιπεριφέρεια λειτουργεί χωρίς διακρίσεις και βρίσκεται δίπλα στα δίκαια αιτήματα που βοηθούν τους κατοίκους και λύνουν δυσκολίες της ίδιας της ζωής τους και μόνον.

Κι αυτό είναι το κρίσιμο και σημαντικό σημείο της διαφοράς έναντι των αρνητών το να γίνει η ασφαλτόστρωση.

Γ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Κάτω από τη βάση βαθμολογήθηκε η προσβασιμότητα από τα άτομα με αναπηρία

Ιω. Κουρπαλίδης, Ιατρός: «Το 80% των ατόμων με αναπηρία είναι άνεργα» – Β. Μιχαηλίδη…