Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δύο μήνες εκτός θα μείνει ο Δήμος Μπαξεβανίδης

Δύο μήνες εκτός θα μείνει ο Δήμος Μπαξεβανίδης

0

Πρώτη προπόνηση με την ομάδα του Τιμπό Μουλέν

Την πρώτη του προπόνηση με την Ξάνθη έκανε το απόγευμα της Τετάρτης το πρόσφατο απόκτημά της, ο Τιμπό Μουλέν που ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με τους νέους του συμπαίκτες να τον καλωσορίζουν θερμά στην ομάδα. Ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός έρχεται την κατάλληλη στιγμή να δώσει ανάσα στην ομάδα μετά το σοκ του δίμηνου αποκλεισμού του Δήμου Μπαξεβανίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας προγραμματίσει για το κενό αυτό μία φιλική αναμέτρηση. Το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Xanthi FC Arena ο Κίκο Ραμίρεθ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση προετοιμασίας με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε στην κατοχή μπάλας, το pressing ενώ υπήρξαν αρκετά παιχνίδια με τακτική των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Φασίδης, Άμπαντ και Μαλεζάς ενώ απουσιάζουν οι διεθνείς Κασά Καμαρά, Γιάννης Φάκκης και Κώστας Θυμιάνης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…